Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
21 éves (fiú) vagyok visszahúzódó természetű. Pszichó anyámmal és agresszív testvéremmel élek együtt. Már nem bírom elviselni őket, állandóan őrjöngenek. Van 250 ezer ft megtakarított pénzem, jelenleg főiskolába járok még 1 év van hátra belőle. Szeretném itt hagyni ezeket a degeneráltakat de ennyi pénzből nem tudom mit csináljak. Munkám nincs és barátaim se nagyon.

2014. júl. 20. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Albérlet! Bár 250 nem igazán fedezi az egészet, de akár dolgozhatsz is. Vagy kibírod még ezt az egy évet, eltartatod magad (semmi ellenszenvel mondom) és otthagyod őket.
2014. júl. 20. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Bírd ki még ezt az egy évet valahogy.
2014. júl. 20. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Kollégium?
2014. júl. 20. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Keress munkát suli mellett,és valahová betársulsz albérletbe,vagy ahogy már mondták kollégium...
2014. júl. 21. 00:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Kollégium. Hol jársz suliba?
2014. júl. 21. 00:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Kollégium. Albérletbe betársulni, ez kb 35-40 000 havonta, ennyit diákmunkából is összeszedsz. Kajára kb 30-40-et szánj szintén, de ha ügyes vagy, ez alatt is simán megoldod. Keress diákmunkát, akkor is, ha otthon laksz, gyarapítsd a pénzedet. A népszerű f betűs közösségi oldalon van egy csomó kifejezetten albérlőtársat kereső oldal, csak írd be, melyik városban laksz, és hogy albérlet, ki fog dobni egy csomó oldalt. Ugyanez google-nél. Ha ennyire nem bírod őket, akkor lépj, ne sajnáld magad, légy annyira felnőtt, mint amennyire mutatod magad. Hajrá, én neked drukkolok.
2014. júl. 21. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!