Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tényleg mi vagyunk a rosszak...

Tényleg mi vagyunk a rosszak és csak kifosszuk nagymamát?

Figyelt kérdés

Múlt héten szombaton az unokatestvéremmel fát vágtunk nagymamánál.

Volt egy férfi, aki láncfűrésszel vágta, én tartottam a fát a bakon, az unokatestvérem hasogatta a packokat, aztán amikor egy halom összegyűlt, akkor mindig vittük be neki a fáskamrába.

Melóztunk reggel 7-től délután 6-ig, közben ebédeltünk fél órát. Mama ezért adott mindkettőnknek 5000 forintot.

Nagynéném megtudta ezt és elkezdett velünk ordítozni, aztán lekevert egy pofont unokatestvéremnek és engem is megfenyegetett, hogy örüljek neki, hogy nem az én gyereke vagyok, mert én is kaptam volna egyet tőle.

Most dúl a családban a háború és el vagyunk ítélve, hogy mi miért fosszuk ki nagyanyánkat...

2014. jún. 27. 17:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%

remélem ezt elmeséled a szüleidnek, akik majd helyreteszik a nagynénédet

amúgy csak azért mert már vén, és megkeseredett, nem jár neki alanyi jogon a tisztelet, ha ilyen bunkó, nyugodtan védd meg magad

2014. jún. 27. 17:45
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
Hát nem tudom én is szoktam segíteni a mamámnak, de soha nem fogadnék el tőle pénzt.
2014. jún. 27. 17:50
 13/18 anonim ***** válasza:
59%

Ha nem kértétek a pénzt, vagy nem céloztatok rá még burkoltan sem, hogy jó lenne egy kis lóvé, hanem a Mamád önszántából adta, akkor hülye a nagynénéd, nincs igaza!

Ha viszont kértétek, akkor igazat adok a nagynénédnek. Soha nem kértem volna a Nagyimtól pénzt a segítségemért cserébe!

2014. jún. 27. 17:57
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Megdolgoztatok érte és amúgy is normális ez a nagyszülőktől.
2014. jún. 27. 20:32
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
A nagymamák ilyenek, sokuknak az egyetlen öröm már az életben az unoka, és az, ha őket boldognak látják, kényeztethetik. Ti ráadásul keményen meg is dolgoztatok érte. Vállalkozásunk van a férjemmel, a kisöcséim néha besegítenek a nyáron egyszer-egyszer, én is szoktam nekik pénzt adni, hiába családtagok, én ebben a részében sem látok semmi rosszat. A nagynénéd nem normális.
2014. jún. 27. 21:43
 16/18 anonim ***** válasza:
58%

Rendes srácok vagytok!

" Mama ezért adott " - adta. Ő. Tán őt pofozgatná a nagynéni!

2014. júl. 2. 07:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelettel ajánlom Nagynénédnek a "Magyar értelmező kéziszótár" c könyvet, üsse föl a "kifoszt" igénél, majd hasonlítsa össze az "ad" ige jelentésével és értelmezze az olvasottakat. :)

Ezt tudnám tanácsolni tisztelettel minden további családtagnak, akik titeket most hibáztatnak!

2014. júl. 10. 18:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként tipikus, hogy a nagyszülő már nemigen költ magára, gyógyszerre persze igen, sajnos nem is keveset, de azon kívül nincs igénye új tv-re, új ruhára, igazán annak örül, ha segítheti az unokáját.

És önként ad(!) neki egy kis pénzt, akkor is, ha nem dolgozik érte, csak úgy szeretetből, hogy segítse.

2014. júl. 10. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!