Tényleg mi vagyunk a rosszak és csak kifosszuk nagymamát?
Múlt héten szombaton az unokatestvéremmel fát vágtunk nagymamánál.
Volt egy férfi, aki láncfűrésszel vágta, én tartottam a fát a bakon, az unokatestvérem hasogatta a packokat, aztán amikor egy halom összegyűlt, akkor mindig vittük be neki a fáskamrába.
Melóztunk reggel 7-től délután 6-ig, közben ebédeltünk fél órát. Mama ezért adott mindkettőnknek 5000 forintot.
Nagynéném megtudta ezt és elkezdett velünk ordítozni, aztán lekevert egy pofont unokatestvéremnek és engem is megfenyegetett, hogy örüljek neki, hogy nem az én gyereke vagyok, mert én is kaptam volna egyet tőle.
Most dúl a családban a háború és el vagyunk ítélve, hogy mi miért fosszuk ki nagyanyánkat...
Hát nem is akartuk, csak tömködte a pénzt a zsebünkbe.
Akkor meg őt bántottuk volna meg vele. :(
85 ezer a nyugdíja.
Nagymamád valószínűleg akkor is adott volna, ha nem dolgoztok, hanem csak meglátogatjátok...
Nagynénéden valami kattanás van.
Nem kértétek a pénzt, Mamátok adta. Örömmel, hálából...
Mi is kaptunk pénzt anno a húgommal, amikor a bitang hatalmas telken összegereblyéztük a faleveleket, bezsákoltuk, meg összeszedtük a lepotyogott diót. Amikor adta, mondtuk, hogy "de nem ezért csináltuk", Ő csak erősködött, hogy "de tegyétek csak el". A nagymamák már csak ilyenek...
Párom nagymamájától meg idén mindketten kaptunk pénzt gyereknapra!!! Azt mondta, neki mi vagyunk a gyerekek. :D Mindketten melózunk, Ő 27, én 24 éves vagyok. Most akkor kifosztottuk a nagymamáját?
Nagynénédnek nincs igaza, nagyon eltúlozza a dolgot.
Nagynénéd túloz, nagyon is. Nem ti kértétek a pénzt, a nagyid örömmel adta.
Egy előbbi válaszadónak igaza van, ha nem csináltok semmit valószínűleg akkor is adott volna egy kis strandravalót.
A nagymamák már csak ilyenek.
Nem vagytok rosszak. Majdnem egy fél napot kemény munkával töltöttetek, és ezért nagymamátok adott nektek egy kis pénzt.
1. Ha kisnyugdíjas, és alig van neki, én is visszautasítottam volna.
2. De ha nem okozott neki gondot, és hálából adta, akkor fogadjátok el, és költsétek el okosan!
3. Nagynénédnek nincs igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!