Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi lesz így az unokaöcsémböl?

Mi lesz így az unokaöcsémböl?

Figyelt kérdés
Általános iskola 6. osztályába jár, és olyan dolgai vannak hogy csak lesek. A testvérem és a felesége nevelés helyett megvettek neki mindent, anno 20 ezrr Ft-os lego, 40 ezer ft-os bacaj. A bicajt az unokaöcsém a közösségi oldalon árulja. Ha az anyja jelen van, akkor egy szót sem mer szólni, viszont 16 évesekkel barátkozik, olyanokat irogat ki a közösségi oldalára hogy a whiskey behütve stb. Nekem meg olyan leveleket ír, olyan hangnemben mintha a se..böl rángatott volna ki. Hazudik is nagyon. Pár éve kölcsön kért egy számgépes játékomat. Vártam hátha visszakerül hozzám. Szóvá tettem neki hogy szeretném visszakapni. Erre azt kérdi miért? Mondom mert az enyém. Letagadta hogy neki adtam kölcsön, és azzal zárta hogy vegyél magadnak másikat. Kezdek bedühödni, mert nagyon nem normális a hozzáállása a dolgokhoz, nagyképü és flegma. mi lesz belöle késöbb ha már most ilyen?
2014. jún. 11. 08:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy pár éve pofon vágta a saját nagymamáját amikor rászólt valamiért.
2014. jún. 11. 08:45
 2/6 Kései Sirató ***** válasza:
Sajnos nem sokat tehetsz azért, hogy jó útra térjen, így hogy nem az édesapja vagy, azonban a helyedben én időnként elbeszélgetnék vele. Szomorú, hogy ez a helyzet és hogy a szülei nem látják, hogy változtatniuk kellene a nevelési stíluson. Nem tudom, hogyan reagálnának a szülők, ha szóvá tennéd, te ismered őket, neked kell eldöntened, hogy van-e értelme, vagy még a végén téged hibáztatnának..
2014. jún. 11. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nagy esellyel kerul majd bortobbe, vagy lesz fonok, vagy ongyilkos az ilyen... nem irigylem...a szuluk a hibasak egyertelmuen!!!!
2014. jún. 11. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Mutasd meg a szülőknek a viselt dolgait!
2014. jún. 11. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell vele barátkozni. Nem azért lesz ilyen a gyerek, mert drága ajándékokat kap a szüleitől, hanem mert ezt figyelem helyett kapja. Nem a drága legó rontja el a gyereket, hanem az, hogy nincs aki játsszon vele, és közben beszélgessenek. Megy lefelé a lejtőn, és ki tudja, hol áll meg. A mázli, hogy neked ehhez semmi közöd. Nem kell kölcsönadnod neki semmit, sőt, beszélned sem kell vele, ha nem akarsz. Foglalkozz a saját életeddel és ne barátkozz vele! Éljenek úgy, ahogy akarnak. A szülőknek hiába papolsz, valószínűleg már késő is. A gyerek meg nem fog megváltozni, csak rosszabb lesz. Elszaladt vele a ló. Az élet majd ad neki pár pofont, és akkor helyrerázódik... vagy nem. De ez már nem a te felelősséged.
2014. jún. 11. 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Vágd szájon hogy észhez térjen, mond meg a tesódnak, hogy miket művel a kisfia, főleg hogy a netten árulja a biciglit.
2014. jún. 13. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!