Rossz viszony a sógornővel. Ez mindig így lesz?
Egy kapcsolat mindig mulik mind a 2 felen, tehat ha igy van, ahogy irtad, akkor ha a fene fenet eszik is, akkor sem tudsz mit csinalni.
Különbözö okok lehetnek, amiert ilyen, mondanam, h egy probat meger, megbeszelni vele. Kezdemenyezni, kedvesen meghivni es beszelni erröl. De Te tudod, van-e eselye, ertelme... (?)
Az en sogornöm (külföldi es anyos lanya) az elsö evekben mondott elöttem ram nezve sertö (valotlan) dolgokat, pl. valotlan feltetelezeseket, altalanositasokat (magyarokrol pl.), amiben nem sikerült egyezesre jutnunj, mert ö kötötte az ebet a karohoz, h ö jobban tudja. Nemigen szalltam vele vitaba, inkabb utana a ferjemnek mondogattam, igy ugy latta, hatastalanok a tamadasai, igy az elsö evek utan ilyenek mar nincsenek. Azota a beszelgeteseink tavolsagtartok, formalisak, ha megis megprobal kötözködni, alt. elmondom, h ebben elter a velemenyünk, semmi jatszamajab nem megyek bele. Eleinte bantott, hogy kifogasokkal elutasitotta a kapcsolatot, meghivast, közös program...stb, nem viszonozta a baratsagos közeledesünket, pl. meg ünnepekkor sem jött hozzank, ajandekot anyosnal adta oda meg ilyenek (miközben mi heti 3-szor mentünk hozzajuk az akkor meg kisgyerekeivel jatszani). Amiota nekünk is gyerekeink születtek,
a rokonsagaban szokasos "kötelessegeit teljesiti", ha lehet igy mondani, tehat azota szülinap/karacsonyi latogatasok. Eszik abbol, amivel megkinalom (anyos+apos nem nagyon :)). Elfogadtam es nem is varok mar töle semmit (ilyentöl), jobb is igy. A tavolsagtartasnak megvan az elönye is, a nyugalom.
Sztem ez a szint a maximum, a legjobb, ami kihozhato ilyen kapcsolatbol, tehat az ellensegeskedes nelküli, tavolsagtarto ("szükseges"-re korlatozodo) kapcsolat.
5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!