Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért akkora probléma, hogy...

Miért akkora probléma, hogy nem szeretem a babákat?

Figyelt kérdés
Egy rokonom nem rég szült és mindig a kezembe akarja adni meg azt szeretné ha játszanék vele. Én viszont nem szeretem a babákat, taszítanak, nem akarom kézbe venni, simogatni őket. Játszani velük meg még annál inkább sem. Viszont emiatt, hogy nem akarom megfogni én lettem a bunkó paraszt. Nem én tehetek róla, hogy nem szeretem őket. Sajátot sem szeretnék majd, legalábbis szülni biztos nem. Idegesít a visítás, bár mások visítása, kiabálása is igencsak erőszakolja a fülemet. Én ezt soha nem mondtam így meg, szóval nem hiszem, hogy bunkón álltam volna a dologhoz. Tényleg ekkora probléma ha valaki nem szereti, nem rajongja körül a babákat?

2014. jún. 3. 14:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagy bunkó, csupán a rokonok nem látnak ki a "dobozból".
2014. jún. 3. 14:49
 22/73 anonim ***** válasza:
95%

MIÉRT KELL A KÉRDEZŐT BSZTATNI?!

Persze, mert itt mindenki szuperanyu, meg stb. Nincs semmi baj, nekem is volt unokahúgom baba, nem vettem fel, nem nyúltam hozzá, semmi.

Apa megkérdezte, hogy nem szeretem a kislányt, én meg köpni-nyelni nem tudtam.

Mondom, de, imádom, aranyos csak egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni.

Akkor miért nem fogom meg? Mondom, mert nem tudok vele mit csinálni. Nem fogok neki gügyögni, mert az idi.tán néz ki, beszélni meg még úgysem tud, most mit mondjak neki?

Mikor már nagyobb lett, meg ment, egy csomót másztam-játszottam-sétáltam vele, beszéltem neki, de míg csak ott feküdt, egyszerűen nem tudtam hogyan viszonyulni hozzá.

Az másik unokahúgomat ellenben fél éves korától napi szinten én bébiszitteltem és imádtam csinálni - bár ehhez kellett pár év gyerekgondozás óra, meg úgy 8 év érés.

Kérdező, semmi baj, magyarázd el a rokonoknak, hogy szereted te a babát, csak félsz tőle, nem "értesz" hozzá, stb. Mert ez a "nők ösztönösen reagálnak egy csecsemőre" egy humbug. A nőknek is tanulniuk kell az anyaságot, ugyanúgy, mint a férfiaknak az apaságot.

2014. jún. 3. 14:53
 23/73 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nem probléma. Gondolom neki azért volt probléma, mert senkinek nem esik jól, ha a saját gyerekével kapcsolatban tudatosul benne, hogy te nem szereted a gyerekeket. Nyilván ezt is lehet normálisan előadni és lehet bunkó módon is. Nem tudom te melyik csoportba tartozol.
2014. jún. 3. 14:57
 24/73 anonim ***** válasza:
79%

Személyes üzenetként érkezett:

"Bár apád is kis széket csinált volna!!!"

Kérdésem: mi bajod van, te elmebeteg!?!?!?!?

2014. jún. 3. 14:57
 25/73 anonim ***** válasza:
95%
Sokkal nagyobb a probléma a tolerancia hiánya miatt, amit ezért átélsz. Soha nem értettem az ilyen embereket, akik nem tudják elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák, van aki imádja a gyerekeket (pl én is) és van aki nem, ezt el kellene fogadnia mindenkinek és nem lebunkózni azt, aki különbözik tőlük.
2014. jún. 3. 14:58
 26/73 anonim ***** válasza:
96%

25-ös

Én is kaptam ilyen üzit :)

Ne foglalkozz vele. Egy kis lelki nyomorék, aki itt tudja kiélni magát, mert a való életben, ahol az arcát is vallania kell, csak egy kihasznált, elnyomott, frusztrált, utolsó senki :)

2014. jún. 3. 15:05
 27/73 A kérdező kommentje:
Azért egy kész vicc, hogy egy egészséggel kapcsolatos kérdésre fél év alatt kb két választ kapok erre meg fél napon belül ennyit :D Igen, nő vagyok. Köszönöm azokat a válaszokat, akik nem lenéztek, hanem megértettek. Igazán hálás vagyok nekik, hogy ezt elfogadták. Én sem utálom a gyereket egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Nem vagyok babázós típus ez tény, sőt az embereket sem szeretem de ennek is megvan a maga oka, bántottak már eleget. Egyenlőre párkapcsolatot sem szeretnék, megvagyok nélküle, egyedül is teljes az életem. Vagyis inkább meg kellett tanulnom, hogy lehet egyedül is teljes.
2014. jún. 3. 15:06
 28/73 anonim ***** válasza:
98%

Van akinek nem kell gyerek, hogy boldog teljes elete legywn.

En 34 eves no vagyok nincs gyermekem es nem is szeretnek, boldog vagyok igy ahogy vagyok. A hugomnak van ketto es mig kicsik voltak nem igazan foglalkoztam veluk, de mar nagyobbak beszelnek es egyre okosabbak es a kapcsolatom veluk egyre jobb.

Egyedul edesapamat bantja hogy nem szulok.

2014. jún. 3. 15:07
 29/73 anonim ***** válasza:
90%
Én sem szerettem,nem is akartam.Kb.26 évesen elkezdtem velük barátkozni.Ma van egy babám és imádom. 30/N.
2014. jún. 3. 15:08
 30/73 anonim ***** válasza:
7%
Nem probléma,csak ne mondogasd senkinek a véleményed kérdező.Ennyi.
2014. jún. 3. 15:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!