Nem bírok együtt lenni a családommal. Már lassan kezdem utálni őket. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Állandóan,csak csesztetnek ha valamit megcsinálok azonnal a hibákat keresik benne. Mindig a húgom, és az unokatestvérem a sztárok én úgy érzem kiszorulok. Otthon mindig takaríthatok a húgom után, amit öt perc alatt tönkre tesz, ha rá szólok akkor pedig én vagyok a rossz. kényszerítve Sajnos egy szobába vagyunk Őt már ki merem jelenteni utálom, de nem, csak emiatt. Mindig rajtam lóg mint egy pióca csúnyán beszél velem nem hagy egy nyugodt percet sem állandóan piszkál. A szüleim pedig minden munkát a nyakamba varrnak, amit, csak lehet. Ha tanulok akkor azzal jönnek miért nem csináltam meg ezt meg azt? Ha pedig nem tanulok az a baj. Elegem van! Ha valaki hasonló helyzetbe van akkor írjon. Előre is köszönöm a válaszokat.2014. jan. 18. 18:36
1/4 MrPifta válasza:
akkor költözz el! Nem vagy te fa...
2/4 A kérdező kommentje:
Hidd el én örülnék neki a legjobban, ha megtehetném
2014. jan. 18. 18:49
3/4 anonim válasza:
Ismerős a helyzet, 17 éves vagyok és nemrég született meg első kistestvérem, most 6 hónapos. Mivel anya is ember és nem tud több felé szakadni mindig segítek neki a házimunkában, most hogy húgom lett, ez a duplájára nőtt és annyi-annyi feladatom lett h idén félévkor majdnem megbuktam emiatt persze folyamatosan ment a vita meg a kiabálás, hogy én nem csinálok semmit itthon. De mondjuk most anyának is sikerült észre vennie a dolgot, hogy lehetséges h nem kéne ennyi munkát a nyakamba sózni, mert nem tudok mellette tanulni... Szal fel a fejjel, ez a hibakeresés mindenben pedig egyszerűen a fáradtság és ilyenkor az ember tudatosan generálja a balhét. Az pedig h az unokatesód a sztár, lehet azért mert el van kényeztetve és függenek a szaván :)
4/4 anonim válasza:
Most vagy nagyon önző a családod, vagy túl sok problémájuk van és rajtad vezetik le. De akkor is önzőek. Egyik se valami jó jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!