Milyen multivitamint érdemes szedni ami hatásos is? Megelőzés céljából! Elegem van hogy minden nyavalyás influenzát, megfázást elkapunk a családommal együtt! A Centrum nem jött be!
Én minden évben végigcsinálom a Béres csepp+1000 mg Eurovit C vit. kúrát,4 hónapig.
Mindig megúszom az influenzát, meg minden egyég őszi-téli nyavalyákat.A Centrum sz..rt se ér.Supradyn jó, de nekem nem vált be.C vitaminból muszáj ilyen nagy dózist szednem, mert kisebb adag szedése mellett vigan beteg voltam:(
A supradyn nekem semmit sem ért, sokáig szedtem, de mindig álmos voltam és az influenza is le döntött a lábamról.
Ami nekem bejött az az Aktival volt... nem éreztem gyengének magam, és amióta szedem, nem is voltam megfázva sem...
Beres csepp, friss gyomber, f.hagyma napi fogyasztasa, ami megelozi azt, hogy virust elkapjunk,
s kozben gyogyteak fogyasztasa,
mint csalan, koromvirag, kamilla, zsalya, citromfu pl.
a f.hagymabol 2-3 cikket, s agyomberbol ue. mennyiseget frissen kell elfogyasztani.
Evek ota ezt hasznaljuk, es nem volt megbetegedes, de mellette egeszsegesen taplalkozunk,
tehat naponta az asztalra kerul a zoldseg leves, amiben
mindig szerepel valami friss, vagy vagyasztott zoldsegbol keszul,
es nagyon sok halat es csirket fogyasztunk koretnek, a koret pedig, a burgonya es a parolt rizs, mivel ezeknek is
van vitamin tartalmuk.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek!
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!