A törvény tiltja, vagy valamiféle probléma lehet-e akkor ha egy távoli rokonommal szeretnék komoly kapcsolatot? ( Anyukámnak az apukájának a testvérének a lányának a lányával!
Off:
Istenem, miért nem teremtettél elég embert a földre? Miért kell a rokonoknak rákényszerülniük egymásra.... Ez akár ima is lehetne, de most komolyan kérdezem. Nincs elég ember a földön? Miért az unokatesód kell neked, hogy esetleg kitermeljétek a következő szellemi fogyatékos generációt?
Ez lehet elég durva, de nem mond semmit az, hogy a rokonok közti aberrált kapcsolat semmi jóra nem vezet? Azt ugyan nem tudom, hogy törvény szerint ez mennyire elítélendő, de azt tudom hogy gyomrotok van. Majd mi eltartjuk a ti gyereketeket is amikor intézetbe adjátok az állambácsinak mert beteg.
Rengeteg ilyet látok a környezetembe, mert unokatesók házasodtak, hogy a családi vagyon ne legyen másé. Hányás. Tele van retardáltakkal, szellemi fogyatékosokkal, és halmozottan fogyatékosokkal ez a város. Először azt hittem, hogy a helyi gyógyszergyár hatása, én messziről költöztem ide, de kiderült, hogy csupán kapzsiságról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!