Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Unokatesóm,,pár hónap mulva 18 éves lesz. Még mindig meséket néz,sőt Barbies meséket is. Husvétkor tojásokat fest,május fát kér,,,,szerintetek nem kellene vele elbeszélgetni egy kicsit , hogy miért viselkedig ennyire gyerekesen??? szerintetek miért ?2014. ápr. 30. 18:37
11/21 anonim válasza:
40 vagyok és nagyon szeretem a Disney meséket.
12/21 anonim válasza:
És?
Én 46 éves vagyok, és alkalmasint nézek meséket. Magam, nem kisgyerek miatt.
13/21 anonim válasza:
Szerintem ha szerinted ez nem normális,akkor te nem vagy normális :D Én is nézek meséket, festek tojást húsvétkor, sőt még ajándékozok is és felnőttem már elég régen
14/21 anonim válasza:
azért arra kíváncsi vagyok, hogy te hány éves vagy, és miket csinálsz egésznap, hogy a saját unokatesódat emiatt elítéled
ez egy teljesen normális dolog
tudod, néha gyereknek kell lenni, hogy élvezzük a életet :)
16/21 anonim válasza:
Már miért ne lenne normális? Én és a párom is meséket nézünk együtt. Semmi gyerekesség nincs benne. Ráadásul nemsokára születik a lányunk is, így mégiscsak élvezetesebb lesz mesét nézni vele,hogy mi is szeretjük :)
17/21 anonim válasza:
Szerintem semmi probléma vele. Amikor terhességem alatt befeküdtem a kórházba cukormérésre, ott volt egy 18 éves lány terhesség megszakításon...és kb 3 macival az ágyában, meg macis pohár stb..na ez a gáz!
18/21 anonim válasza:
Én 2 éves, 44 évesen voltam kórházban, és én is vittem macit :)
19/21 anonim válasza:
Én már 20 éve ugyanazzal a macival alszok. Azaz születésem óta. Kövezz meg...
20/21 Lobeli válasza:
Ez csak akkor durva ha az unokatesód fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!