Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Unokatesóm,,pár hónap mulva 18 éves lesz. Még mindig meséket néz,sőt Barbies meséket is. Husvétkor tojásokat fest,május fát kér,,,,szerintetek nem kellene vele elbeszélgetni egy kicsit , hogy miért viselkedig ennyire gyerekesen??? szerintetek miért ?2014. ápr. 30. 18:37
1/21 anonim válasza:
Ezek közül én egyiket sem látom problémának,esetleg a Barbies meséket,mert az tényleg gáz.A többivel nincs baj szerintem.Biztosan későn érő típus,nekem is van ilyen ismerősöm.
2/21 anonim válasza:
A leírtak alapján nem látok semmi okot, ami miatt bárkinek is be kellene avatkoznia.
3/21 anonim válasza:
Szerinted mikor kéne május fát kapnia egy lánynak? 12 évesen? Tudod te, mit jelképez a májusfa?
4/21 anonim válasza:
Mit szeretnél tőle? Azt hiszed, hogy nincs felvilágosítva, vagy miért abnormális ez?
Barbies mese,disney mese egykutya...van aki 30 évesen is mangát néz és lövöldözős játékokkal játszik.
5/21 anonim válasza:
30 éves vagyok, és rendszeresen nézek mesét, ha épp beleakadok, festettem tojást húsvétkor és évek óta állít nekem május fát a párom. Sőt, még nyuszicsokit is kaptam a páromtól, és télapókor is meg szoktuk lepni egymást valami apró hülyeséggel.
Mi ezzel a baj? -ja az hogy nem valóvilágot meg azt a budapestes sz@rt nézem?
6/21 anonim válasza:
én 22 éves fejemmel is szeretek mesét nézni. már csak nosztalgiából is megnézem őket
7/21 anonim válasza:
Hagyjad, nincs ezzel gond! Legalább ha kisebbekkel van, akkor könyebben elvan velük. amúgy meg ismerek nem egy olyan embert aki a 40-en túl van és xboxon tolja napi 2-3 órát autós játékkal. Nem gond.
8/21 anonim válasza:
Nem gyerekes! Nekem a Barbie-s mese nagyon nem a stílusom, de én is nézek néha mesét. Májusfa szerintem nem gyerekeknek van. Tojást festeni meg felnőttkorban is szoktak.
9/21 anonim válasza:
Semmi baja az unokatesódnak, egyébként is jobb minél tovább gyerek lélekkel élni (nem életképtelenen a szülők nyakán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!