Miért kellene nekem a párom rokonaival lennem?
Jó természeted lehet, ha 50 emberből egyik se felel meg neked már ne is haragudj. A párod családja, ha szereted a párodat és hosszú távra tervezel, a te családod is lesz.
Nem leszel együtt sokáig senkivel.
Ha komolyan gondoljátok a kapcsolatot, akkor az ő családja a te családod is lesz
De semmi sem kötelező ugye..
Én szívesen töltöm az időt a párom családjával, és szívesen bulizom;-)
Milyen emberekre?
Ja, hogy jó a roma pár, de a családja szégyen, nincs szükséged rájuk.
Szerintem hagyd ott a párodat, mert a pereputty is hozzá tartozik ha tetszik neked, ha nem.
Miért kezdesz romával, ha nem szereted őket? Engem ez a veszély látod sose fenyegetne.
"nekem nincs szükségem ilyen emberekre"
Akkor nagyon gyorsan gondold végig, hogy mit is akarsz a párodtól, mert ha esetleg családot tervezel vele, akkor azok az emberek hamarosan a családtagjaid lesznek.
Ha nem szeretnél vegyülni velük, akkor pedig gondold újra a párválasztást. Senkit nem lehet leválasztani a családjától, de szerintem ha roma, akkor főleg nem. Gondolom összetartó család, ha ötvenen összejárnak bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!