Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért kellene nekem a párom...

Miért kellene nekem a párom rokonaival lennem?

Figyelt kérdés
Párom unokatestvérének ma este lesz a szülinapi bulija. Kb ötvenen lesznek. Mondtam a páromnak, hogy ő menjen a családjával nyugodtan (anyósoméknál lakunk). Erre el kezdett veszekedni, hogy én őt nem szeretem stb. Ez a buli hajnalig tartana és én nem akarok menni, nekem nincs szükségem ilyen emberekre.
2014. ápr. 30. 16:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Jó természeted lehet, ha 50 emberből egyik se felel meg neked már ne is haragudj. A párod családja, ha szereted a párodat és hosszú távra tervezel, a te családod is lesz.

Nem leszel együtt sokáig senkivel.

2014. ápr. 30. 16:09
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Ne menj. Rád ott nincs szükség. Sőt a párodnak sincs szüksége rád. Hagyd ott a párod és emelkedj a saját magasságodba. Ha érted mit mondok!
2014. ápr. 30. 16:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a vőlegényem így viselkedett volna velem és a családommal az első ilyen megnyilvánulásánál kidobtam volna. Ne is haragudj, de hány éves vagy? 3?
2014. ápr. 30. 16:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha komolyan gondoljátok a kapcsolatot, akkor az ő családja a te családod is lesz

De semmi sem kötelező ugye..

Én szívesen töltöm az időt a párom családjával, és szívesen bulizom;-)

Milyen emberekre?

2014. ápr. 30. 16:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Ők apósom testvérei, sajnos nagy a család és romák is (én nem vagyok az).
2014. ápr. 30. 16:15
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Ja, hogy jó a roma pár, de a családja szégyen, nincs szükséged rájuk.

Szerintem hagyd ott a párodat, mert a pereputty is hozzá tartozik ha tetszik neked, ha nem.

Miért kezdesz romával, ha nem szereted őket? Engem ez a veszély látod sose fenyegetne.

2014. ápr. 30. 16:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a párod rokonaival kell lenni, hanem a pároddal és szerintem úgy illik, ha ő elmegy, akkor te is vele mész.
2014. ápr. 30. 16:18
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon gyerekes a párod! Hány éves? Ilyesmivel megvádolni téged. Szégyellhetné magát! Azt kellett volna mondania, hogy rendben, ha nincs kedved, ne gyere.
2014. ápr. 30. 16:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"nekem nincs szükségem ilyen emberekre"

Akkor nagyon gyorsan gondold végig, hogy mit is akarsz a párodtól, mert ha esetleg családot tervezel vele, akkor azok az emberek hamarosan a családtagjaid lesznek.

Ha nem szeretnél vegyülni velük, akkor pedig gondold újra a párválasztást. Senkit nem lehet leválasztani a családjától, de szerintem ha roma, akkor főleg nem. Gondolom összetartó család, ha ötvenen összejárnak bulizni.

2014. ápr. 30. 16:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Az ötven főbe barátok is beleszámítanak. Most vagyok 10 hetes terhes.
2014. ápr. 30. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!