Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy csináljak ki egy tolvaj...

Hogy csináljak ki egy tolvaj szemét embert?

Figyelt kérdés

Röviden. Anyám alkoholista, neki minden mindegy. Nagyanyám lebénult és nem jól látja maga körül a dolgokat. Anyám testvére alig dolgozott életében, de lopni,csalni mindig is jól tudott, volt hogy ellopott több millió forintot, de a tárgyaláson megúszta.

Na szóval. Én a pároméknál lakok, de muszáj néha hazajönnöm, mivel van egy kutyám, akit nem tudok a páromhoz vinni, és igazából mindenki szereti, nem tudnám örökbe adni.

Ha hazajövök, vagy én vagy a párom vesz nekem ételt, amit kénytelen vagyok a hűtőbe tenni, hogy ne romoljon meg.

De mindig eltűnik, ha kiírok egy cetlit, hogy az enyém, ha ordítok a suttyó nagybátyámmal, mindig ellopja.

De ha én is ártanék neki, megmérgezné a kutyámat. (az övé is eltűnt rejtélyes módon)

Mit tegyek?? A saját ajtómat kulcsra zárom, de a konyhát, vagy bejáratit nem tudom. (ő külön kis házba él mellettünk). Anyám leszarja, nagyanyám meg Isteníti ezt a fattyút.

Hogyan érhetne véget? Nem egyszer előfordult, hogy éhesen mentem dolgozni/suliba, pedig megvettem saját magamnak a dolgokat. Ja, persze beszélni nem lehet vele.

2014. ápr. 2. 10:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem, minek viszel kaját? Ott is alszol? Vagy csak kutyát etetsz? Vigyél két szendvicset, ami nem romlik meg.

Vagy veszel egy hűtőt a szobádba. Ha hetente többször ott alszol, akkor ruházz be, vagy egyed azt, ami otthon van.

Nehéz az ilyen lopkodós rokonokkal sajnos, minél kevesebb értéket vigyél magaddal.

2014. ápr. 2. 10:54
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Könyörgöm, ha már minden nap kiírsz valami kérdést, legalább nem írd bele mindig, hogy Na szóval.
2014. ápr. 2. 10:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Vegyél egy hordozható piknik hütőt, az nem foglal sok helyet még a szekrény aljába is befér
2014. ápr. 2. 11:02
 14/16 A kérdező kommentje:

A hűtő jó ötlet, szerintem ennél maradok.

Egyébként heti 1-2 éjszakát vagyok itthon. Ja, ugye mint írtam, az itthoniak nem épp normálisak, ezért kaja terén is a legolcsóbb Budgetes dolgok vannak. Én pedig azt nem vagyok hajlandó megenni ha ehetek mást is..

ööö? kamu? biztosan. azért tettem fel, mert kamu ja.

Arról pedig hogy naponta teszek fel kérdést, nem tudok nyilatkozni, mivel az utolsó kérdésem 2,5 hónapja tettem fel, és az sem a családommal kapcsolatban hanem egy krémmel kapcsolatban:) de biztos nálam mindenki jobban tudja, hogy milyen kérdést teszek fel, és hányszor, milyen gyakran:D

2014. ápr. 2. 11:13
 15/16 anonim ***** válasza:
88%
ha bp-n lakik én leverek neki 2őt szívesen
2014. ápr. 2. 11:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Hűtőláda, ha hűtő nem is.

Lopkodja a jégakkut, ha annyira enyves kezű. Az biztos nem érdekelné, te meg szépen tárolhatnád a kajád a szobában.

Nem egy kosszútávú, zseniális megoldás, de rövidtávon jó, hogy legalább a bosszúság ezen felétől megszabadulj.

2014. ápr. 2. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!