Gyurcsány Ferenc belépőt szed az előadásaira?
Inkább ő fizethetne, hogy meghallgassam.
De ennél azért többet kell fizetnie egy olyan jó hallgatóért, mint én!!!
"akkor végülis konkrétan belépőt szednek?"
nem. akkor végül is konkrétan támogatást kérnek. (beszélni magyar?)
ha neked nincs pofád úgy bemenni, hogy nem jattolod le a 200, akkor vagy jattold le, vagy ne menj be. ha van, akkor menj be jattolás nélkül. ennyi.
Közröhely.
Széchenyi birtokainak egy éves jövedelmét felajánlotta az Akadémia megalapításáért....
Miért is tette? Mert a hazája javát akarta.
Ő meg nem adni akar csak elvenni.
Persze lehet mondani, hogy még szép, hogy nem ad, hanem kér. Adni csak a hüly.ék szoktak manapság. Ő pedig nem hüly.e az tény.
"nem. akkor végül is konkrétan támogatást kérnek. (beszélni magyar?) "
Ha Orbán kérné, akkor meg új adóról hőzöngenél, nem is belépőről.
"Ha Orbán kérné, akkor meg új adóról hőzöngenél, nem is belépőről."
Jajmar! Az nem ado, hanem onkentes felajanlas a hazaert!
" nem. akkor végül is konkrétan támogatást kérnek. (beszélni magyar?) "
ha támogatást kérnek, akkor miért ragaszkodnak a 200ft-hoz? ha azt írnák oda, hogy támogatásokat várunk, vagy elfogadunk, akkor egyértelmű. de ez így nekem úgy tűnt, hogy belépő, tehát ingyen nem lehet bemenni. nem mentem el megnézni, mert más dolgom volt .azért vártam a választ például tőled, hogy hogy működnek a gyurcsányista bemutatók, mivel nincs tapasztalatom ilyenben, és érdekelne, hogy akkor ez belépő, vagy csak lesz kint egy persely, és aki úgy gondolja, bedob egy 200ast, mint a templomban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!