Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Gyurcsány Ferenc belépőt szed...

Gyurcsány Ferenc belépőt szed az előadásaira?

Figyelt kérdés
Ma jönnek Hajdúböszörménybe, a DK-val, "népszerűsíteni", és ki van írva a plakátra, hogy "kérjük az érkezőket, hogy 200ft-al támogassák a tevékenységünket". akkor végülis konkrétan belépőt szednek?

2013. ápr. 23. 12:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Szánalmas ez a Gyurcsány.
2013. ápr. 23. 13:15
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Gyurcsány olyan szegény, amióta 1Ft-ot sem keres, hogy a múltkor vagy 1 hétig éhezett! Támogatni kell szegénypárát.
2013. ápr. 23. 13:18
 3/13 Shai-Hulud ***** válasza:
51%

Inkább ő fizethetne, hogy meghallgassam.

De ennél azért többet kell fizetnie egy olyan jó hallgatóért, mint én!!!

2013. ápr. 23. 13:26
 4/13 A kérdező kommentje:
annyi haszna talán van a belépőnek, hogy amúgy lehet elmentem volna nevetni, meg talán bekiabálni (de csak kulturáltan:)), de ennyit viszont nem ér meg, úgyhogy akkor gondolom csak azok mennek így el, akik tényleg kíváncsiak rá (mind az 5 ember a megyéből)
2013. ápr. 23. 13:41
 5/13 anonim ***** válasza:
43%

"akkor végülis konkrétan belépőt szednek?"

nem. akkor végül is konkrétan támogatást kérnek. (beszélni magyar?)

ha neked nincs pofád úgy bemenni, hogy nem jattolod le a 200, akkor vagy jattold le, vagy ne menj be. ha van, akkor menj be jattolás nélkül. ennyi.

2013. ápr. 23. 13:48
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Közröhely.

Széchenyi birtokainak egy éves jövedelmét felajánlotta az Akadémia megalapításáért....

Miért is tette? Mert a hazája javát akarta.

Ő meg nem adni akar csak elvenni.

Persze lehet mondani, hogy még szép, hogy nem ad, hanem kér. Adni csak a hüly.ék szoktak manapság. Ő pedig nem hüly.e az tény.

2013. ápr. 23. 14:31
 7/13 anonim ***** válasza:

"nem. akkor végül is konkrétan támogatást kérnek. (beszélni magyar?) "

Ha Orbán kérné, akkor meg új adóról hőzöngenél, nem is belépőről.

2013. ápr. 23. 14:34
 8/13 anonim ***** válasza:
éhség menete ide vagy oda, azért hogy Gyurcsány Ferencet meghallgathasd vagy hogy egy légtérben szívhasd vele a levegőt fizetned kell! Ilyen a celeb világ, gondolom nagy tömegre számítottak, ha nincs pénzed ilyenekre, akkor ott van az éhség menet. Napi 2szeri étkezés szállás megoldott.
2013. ápr. 23. 15:47
 9/13 anonim ***** válasza:

"Ha Orbán kérné, akkor meg új adóról hőzöngenél, nem is belépőről."

Jajmar! Az nem ado, hanem onkentes felajanlas a hazaert!

2013. ápr. 23. 17:54
 10/13 A kérdező kommentje:

" nem. akkor végül is konkrétan támogatást kérnek. (beszélni magyar?) "

ha támogatást kérnek, akkor miért ragaszkodnak a 200ft-hoz? ha azt írnák oda, hogy támogatásokat várunk, vagy elfogadunk, akkor egyértelmű. de ez így nekem úgy tűnt, hogy belépő, tehát ingyen nem lehet bemenni. nem mentem el megnézni, mert más dolgom volt .azért vártam a választ például tőled, hogy hogy működnek a gyurcsányista bemutatók, mivel nincs tapasztalatom ilyenben, és érdekelne, hogy akkor ez belépő, vagy csak lesz kint egy persely, és aki úgy gondolja, bedob egy 200ast, mint a templomban?

2013. ápr. 23. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!