Másoknak is ilyenek a keresztszülei vagy csak az enyémek ilyenek?
Figyelt kérdés
A keresztszüleim nem nagyon keresnek engem mindig nekem kell őket felhívni. Születésnapomkor, névnapomkor sem köszöntöttek fel ajándékról nem is beszélve. Jó már nagy vagyok az ajándék nem lényeg de azért egy percre felemelhették volna a telefont, hogy boldog születésnapot! és kész. Én meg emlékezzek az ő szeletésnapjukra , még ajándékot is vittem nekik. Az unokájukat meg nagyon szeretik tortát kap meg ajándékot.( ő még csak 10 éves) Úgy érzem mintha én valami fekete bárány lennék a családban akit csak elviselnek. Mikor régebben ott voltam náluk hétvégén a többi rokont, családtagot felhívták telefonon sőt ha az unoka egy hete nem volt náluk már hívták mi van vele? Én meg ha 3 hétig nem hívom fel őket nem is érdeklődnek. 22/L2014. márc. 25. 16:46
11/11 anonim válasza:
Énse tartom a kersztszüleimmel a kapcsolatot 32 éves vagyok nagynénémet szokták megköszönteni engem nem csak gyerekoromba füzetek be egy kör ringlisre meg bucsui ebédre hivtak meg meg párszor látogatóba mentem nagynénémel de már ö nem él 33 éves leszek nem megyek. Viszont bérmakeresztanyámhoz ha van szabadnapom oda megyek de csak ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!