Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz másoknak...

Miért ilyen nehéz másoknak határozottnak lenni?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés az előbb,arról szólt,hogy a kérdező nem tudta,hogy vegye rá a férjét/élettársát arra,hogy elmenjen dokihoz.Rettentő határozott válaszokat olvastam,én is írtam egyet.Azt írtam,hogy a provokáció ilyenkor talán segít,egy kicsit fel kell idegesíteni,a szemébe kell mondani az illetőnek,hogy egy gyáva alak..stb.Én ezt megcsinálnám,ha előfordulna ilyen a családomban(persze,isten ments ilyen dolgoktól),és nem félnék attól,hogy megbántom az iciripiciri lelkét a másiknak,hiszen itt nem a lélek a fontos,hanem az egészség,és aztán a lélek.

Aztán még vannak itt ilyen kérdések,hogy pld.tudnánk-e olyan kapcsolatban élni,ahol jól tudjuk,hogy a partnerünk húsz k_rvával megcsal..stb.Na most ugye szerintem az ilyen nők az anyagiak miatt maradnak a férjeikkel,mert nem tudnák eltartani a gyerekeket,meg a lakást fenttartani.Ez egy nyomós indok lenne,hogy egy darabig együtt maradjak egy idióta s_ggfejjel,aztán megelégelném,és keresnék egy másikat és válnék.

Na meg vannak olyan kérdések,hogy miért ennyi a válás..stb.Miért,talán legyenek boldogtalanok örökre egy nem működő házasságban?Megbeszélhetik ötvenszer a másik féllel a problémáikat,de kezelni nagyon nehezen tudják az adott problémát.Ritka házaspár,aki megold olyan nézeteltéréseket,amikből állandó viták,veszekedések vannak.Ha meg megoldják,akkor egy idő után újra előjön a dolog,mert mindkettőjüknek ugyanaz maradt a véleménye,csak egy ideig hallgattak.

Én hiszek benne,hogy egy kis határozottsággal,karakánsággal el lehet azt érni,hogy saját magunk talpra álljunk és megtaláljuk az életben a helyünk és ne kössünk ki egy tutyimutyi férj mellett,vagy egy szerencsétlen feleség mellett.

2013. aug. 23. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
64%

"Én hiszek benne,hogy egy kis határozottsággal,karakánsággal el lehet azt érni,hogy saját magunk talpra álljunk..."

Hát te se ismerted az apámat... vannak emberek, akiknek hiába mondasz ellent, akkor már csak azért se azt teszik, hanem az ellenkezőjét, vagy egyszerűen csak megmakacsolják magukat. Lehet te olyan nagyon határozott vagy, hogy mindenki meghajol előtted, de azért elég sok butaságot összehordtál fent. Nem kellene fekete-fehérben nézned a világot.

2013. aug. 23. 15:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Tényleg nem ismertem az apádat,de itt nem ez a lényeg,hogy a te apád milyen vagy milyen volt.Az enyém is megmakacsolta magát(idióta alkoholista már 40 éve és nemt udom tisztelni),aztán anyám berakta elvonóra,mert nagyon sokat veszekedtek..stb.Egyébként kirakta volna régen.

Amúgy nem engem kellene minősítgetned,hanem a kérdésemre válaszolni,hogy miért nem lehet fellépni valaminek az érdekében határozottan.

Én egy határozott ember lettem,mert mindenki ellent mondott nekem.Most is sokan vannak,akik betámadnak.Vannak,akik jogosan,elismerem és nem kell meghajolni előttem,mert nem ezt várom el.Csak a gyávaság NEM VEZET semmire.Inkább maradnának az emberek egy sz*rabb életnél?Vagy egy elcseszettnél,amit mások csesznek el a hülyeségeikkel?Na ne már...

2013. aug. 23. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!