Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Fel lehet-e lebbezni perköltsé...

Fel lehet-e lebbezni perköltség viselés miatt?

Figyelt kérdés
A bíróság első fokon 15 e Ft illetéket és 31 e Ft perköltséget állapított meg a részemre,hogy fizessek meg az Államnak illetve a volt páromnak.Az illeték még hagyján is,de ennyi perköltséget nem fogok kifizetni neki.Meg felebezhetem ezt?Vajon figyelembe fogja venni a másodfok azt,h a gyerekemet egyedül nevelem?
2014. febr. 28. 20:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

1. Értelmetlen dolgokat írsz, ergo ne csodálkozz, ha kijavítanak

2. Hiába adod be úgy a kérelmedet, hogy az alperes viselje a költséget, amikor a TÖRVÉNY (Pp) megmondja a költségviselés szabályait

3. Senkit nem érdekel, mivel értesz egyet és mivel nem

4. Már leírtam neked a jogilag helyes választ, visszapofázás helyett esetleg megköszönhetnéd. Máskor a jogi tanácsadásért díjat számolunk fel.

Ügyvédjelölt

2014. márc. 1. 12:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem aztán fellebbezhetsz, csak aztán ne pampogj azon, hogy az eddigin felül annak a perköltségét is neked kell kifizetni. Mert abban 100%-ig biztos vagyok.
2014. márc. 1. 16:33
 13/14 anonim ***** válasza:
lebbezni :DDDDDD ez nagyon ütött :DDD
2014. ápr. 9. 11:12
 14/14 anonim válasza:
azt mondja: "lebbezni" :DDDD LOL
2015. febr. 5. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!