Fel lehet-e lebbezni perköltség viselés miatt?
Figyelt kérdés
A bíróság első fokon 15 e Ft illetéket és 31 e Ft perköltséget állapított meg a részemre,hogy fizessek meg az Államnak illetve a volt páromnak.Az illeték még hagyján is,de ennyi perköltséget nem fogok kifizetni neki.Meg felebezhetem ezt?Vajon figyelembe fogja venni a másodfok azt,h a gyerekemet egyedül nevelem?2014. febr. 28. 20:32
11/14 anonim válasza:
1. Értelmetlen dolgokat írsz, ergo ne csodálkozz, ha kijavítanak
2. Hiába adod be úgy a kérelmedet, hogy az alperes viselje a költséget, amikor a TÖRVÉNY (Pp) megmondja a költségviselés szabályait
3. Senkit nem érdekel, mivel értesz egyet és mivel nem
4. Már leírtam neked a jogilag helyes választ, visszapofázás helyett esetleg megköszönhetnéd. Máskor a jogi tanácsadásért díjat számolunk fel.
Ügyvédjelölt
12/14 anonim válasza:
Felőlem aztán fellebbezhetsz, csak aztán ne pampogj azon, hogy az eddigin felül annak a perköltségét is neked kell kifizetni. Mert abban 100%-ig biztos vagyok.
13/14 anonim válasza:
lebbezni :DDDDDD ez nagyon ütött :DDD
14/14 anonim válasza:
azt mondja: "lebbezni" :DDDD LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!