Fel lehet-e lebbezni perköltség viselés miatt?
Természetesen lehet fellebbezni perköltség ellen is, de tudnod kell, hogy ezt jogszabály alapján állapítják meg a bírók, és, ha nem kértél költségmentességet, akkor az annyi, amennyi.
A fellebbezésnek is van illetéke, és másodfokon is felmerül perköltség, szóval érdemes elgondolkodni, hogy megéri-e.
Amúgy a fellebbezés nem elválós ige, nincs olyan, hogy "fel lehet lebbezni", az helyesen: "lehet fellebbezni".
lebbezni :DDD fel lebbezni :D Ez olyan mint a "meg sem misíteni"
Attól függ,mennyire jó az ügyvéded, na meg hogy az ellenfélhez képest milyen pozícióban vagy.
"Úgy írok szavakat,ahogy nekem tetszik,senki véleményére nem voltam kíváncsi!"
Persze, csak ha valaki ennyire nem tud helyesen írni, akkor érthetöen mindenki müveletlennek tart. Ezt ezzel a megjegyzéseddel csak megerösítetted!!!
"És továbbra sem értek egyet a perköltség viselésével."
EZ az, amit NEM kérdeznek, ez az itélet része.
"Én már úgy adtam be a kérelmet első fokra is,hogy mindent az alperes álljon,de ezt már a legelső tárgyaláson elutasították."
Ezt erlöre tudhattad volna, ha kicsit is tájékozódsz, mert a törvényben az áll, hogy a perköltségeket a VESZTES fél köteles fizetni - ez nem kivánságmüsör!
"Szerencsére eléggé magas jövedelemmel rendelkezem,de ettől függetlenül a két gyermekemet egyedül nevelem és hitel is van a nyakamban"
Ha elég magas a jövedelmed, akkor végképp érthetetlen, hogy ennyit hözöngsz ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!