Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ebből milyen problémák lehetne...

Ebből milyen problémák lehetnek, ha összejövök unokatesómmal?

Figyelt kérdés

Először is komoly kérdés, komoly választ szeretnék kapni!

Nos arról van szó, hogy elköltöztünk, de pont ott lakik unokatesóm is(egy faluról van szó kb 1500 népesség). Nos beköltöztünk és találkoztam unokatesómmal régen láttam először nem is tudtuk, hogy unokatestvérek vagyunk, később apáink találkoztak, s akkor tudtuk meg, mivel mikor megláttam első látásra szerelmes lettem belé, s beszélgettünk. Én 17 éves fiú vagyok, s a lány 16. Másod unokatestvérem. Miután megtudtam kerülni kezdtem, de nem ment elmondtam neki pár hát után, s ő viszonozta. Mit csináljak? Nyugodtan együtt sem tudunk lenni...

2014. jan. 17. 08:07
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Egyébként az értelmes válaszolóknak ment a zöld kéz!
2014. jan. 17. 14:31
 22/23 anonim ***** válasza:
43%

Óóóóó! Drága barátom! Említettem priviben,mielőtt ott letíltottalak,h.visszanézek ide,h.töröltessem a kérdésed. Na már most,mivel priviben picit trágár stílusban emlegetted édesanyámat és engem mindenféle hímivarsejtnek lehordtál, ezért jöttem újból a kérdéshez,h.ezt meg is tegyem. Na de! Végig futottam az azóta kiírt kommentjeiden és lám,már késsel is fenyegetsz. Ez nem esett jól cimborám!

Olvastam azt is,h.tartassz attól h.apukád a kérdéshez téved és véletlenül rád ismer

2014. jan. 17. 17:18
 23/23 anonim ***** válasza:
18%

Jaj,véletlenül elment.

Szóval,mivel te is szeretted volna töröltetni,én meggondoltam magam,nem segítek!:-D

Remélem olvassa,és letépi a vérfertőző taknyos fejed!:-D

2014. jan. 17. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!