Ha összejövök egy elvált férfival, akkor elméletileg benne van a pakliban hogy a gyereke bármikor hozzánk költözhet, ugye?
Benne van a pakliban, de ha normális a kapcsolatotok, akkor ez úgy dől el, hogy megbeszélitek.
Hiába irkálnak itt a nagy ősanyák, hogy bármikor jöhet. Egy normális kapcsolatban ezt meg kell beszélni és ha nincs kifogásod ellene, akkor igen.
Nálunk is így van. Én a párom házában vagyok többször (nekem is van házam). Egyszer megkérdezte, hogy jöhetne-e hozzánk a gyereke lakni. Én mondtam, hogy nekem semmi kifogásom sincs ellene. Nyugodtan, hisz jóban vagyok a lánnyal. Erre ő magától mondta, hogy jó csak kérdezte mert ha én nemet mondtam volna, akkor nem lakhatna itt.
Szóval kompromisszum. A lány amúgy nem jött, mert felvették egy messzi suliba és máshol fog tanulni, így nincs értelme.
A gyereknek érdekes anyja van. Egyszer már lelépett az aktuális pasijával és itt hagyta a gyereket az apjának.
De akkor mi lesz a gyerekkel, ha az apjához se mehet? Állami gondozásba kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!