Ebből milyen problémák lehetnek, ha összejövök unokatesómmal?
Először is komoly kérdés, komoly választ szeretnék kapni!
Nos arról van szó, hogy elköltöztünk, de pont ott lakik unokatesóm is(egy faluról van szó kb 1500 népesség). Nos beköltöztünk és találkoztam unokatesómmal régen láttam először nem is tudtuk, hogy unokatestvérek vagyunk, később apáink találkoztak, s akkor tudtuk meg, mivel mikor megláttam első látásra szerelmes lettem belé, s beszélgettünk. Én 17 éves fiú vagyok, s a lány 16. Másod unokatestvérem. Miután megtudtam kerülni kezdtem, de nem ment elmondtam neki pár hát után, s ő viszonozta. Mit csináljak? Nyugodtan együtt sem tudunk lenni...
#8, na ezért tiltanám én be a titkos örökbefogadást, és büntetném akár börtönnel, ha az örökbefogadók legkésőbb 14 éves korig nem világosítják fel az örökbefogadottakat a vér szerinti családi hátterükről.
(különben azt meg kétlem, hogy ezért bárkit is ténylegesen lecsuktak volna, mert hát a vérfertőzésnek soha nem létezett gondatlan alakzata, azt mindig csak szándékosan lehetett elkövetni. A születendő gyerek(ek)kel való hazárdjáték, az emberek életének tönkretétele, családok szétdúlása, a megalázó hatósági-bírósági procedúra - nos az épp elég szerintem sok évi sittre annak, aki ebben valójában vétkes, tehát az örökbefogadóknak)
Mit kell állandóan lepontozni mert nem egyezik a véleményünk?
(szaporodjatok lepontozó vérfertőző p@r@sztok,csak majd maradjatok karanténban a többi rokonnal,h.a selejtes leszármazottjaitok még véletlen se kerüljön az én utódaim közelébe!!!)
12# Te is elég selejtes lehetsz..Szívesen kiverném a fogad, és egy kést szúrnék a szívedbe :)
Nem is nem lehet gyereke, bár ezt az apjától tudom, mivel fogalmam sincs, de kiskorában beteg volt. Inkább a törvényre meg ilyesmire gondoltam, amikor feltettem a kérdést. A barátaim tudják, no meg először nem is tudtam, hogy rokonom. A falusiakat meg lesz@rom így is pofáznak a vének trottyosok rohadjanak meg!
Nem lehet kérdést törölni.
" 12# Te is elég selejtes lehetsz..Szívesen kiverném a fogad, és egy kést szúrnék a szívedbe :) "
Hatalmas értelmi szinted van. Kb. ennyit is néztem ki belőled a kérdésed alapján... szerintem tuti "indián" lehetsz.
A válaszadók többsége meg komolyan egyetért ezzel? Én is hallottam már unokatestvérekről (első, másod), meg a beteg gyerekeikről. Lehet, hogy a törvény nem tiltja, de attól még rohadtul nem egészséges dolog. Millió másik ember él körülötted, könyörgöm.
Viszont ha tényleg nem lehet gyereket, akkor nyugodtan csináljatok, amit akartok, csak kérlek, ne szaporodjatok! Sajnos egyre kevesebb a magyar, belőletek már így túl sok van.
Könyörgöm, mond már el mért ítélsz el? Gyerekünk nem lehet soha, ha lehetne sem biztos, hogy lenne vele probléma, meg most amúgy a koromba meg ki akar gyereket? :D
Értsd már meg, hogy szeretem...SZERETEM! Nem lehet felfogni?
Senki iránt nem éreztem így. Meg az, hogy nem ismertem az úgy lehetséges, hogy eddig kb 300 km-re laktak tőlünk. Első találkozásom vele a buszmegállóban volt, mikor első nap mentünk a suliba. El lehet ítélni, de nem érdekel, mert szeretem, s zátjuk le a témát, köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!