Ma megláttam a sógornőmet amint k@. odott az út szélén. Szerintetek elmondjam a páromnak?
Nem akarok vitát, de szerintem a páromnak ezt tudnia kell.
Nem tudom miért csinálja ezt a sógornőm mikor családja is van. De ő mindig is ilyen volt.
Mond el a párodnak, ha már úgy is sejti. Esetleg elmegy és megnézi a saját szemével.
Hogy miért csinálja ezt a sógornőd? Esetleg ebből fizeti a számlák egy részét vagy az egészét?
Ha mindenfélekép akarsz valamit csinálni akkor tényleg az lenne a legjobb, hogy a sógornõddel beszélsz elõbb.
Akár ha rosszul intézed a dolgokat ilyen esetekben öngyilkosságba hajszolhatod a sógornõdet.
Amúgy semmi közöd hozzá, de te tudod.
Szóval kedves kérdező, próbálkozni lehet, háttérben rágalmazni lehet bárkit bárkinek, csak akkor van buktád ha nem tudod bizonyitani (fotó stb.cáfolhatatlan bizonyiték),és ha szinre lép az a személy akit rágalmazol, és aljas módón próbálsz alárakni.
Volt itt egy hozzá szóló aki az illető saját szemével való meggyőződést mondta: igen jól mondta, én is szeretem a saját szemmel való meggyőződés, és a saját tapasztalást:D
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!