Hogy mondjam el a páromnak, hogy pár éve az öccsével laktam?
Ők ketten évek óta nem beszélnek egymással, a párom sokáig külföldön dolgozott. Tavasszal hazajött, mi akkor jöttünk össze, de az öccsével akkor már egy éve szakítottam.
Hogy hozzam fel a páromnak ezt a témát?
8.
Tudtam, hogy a jelenlegi párom a volt páromnak a bátyja mivel ismerem őket gyerekkorom óta. A párom májusban hazajött a faluba ahol élünk én meg összejöttem vele. Az öccse tudja, hogy a bátyjával lakom, de a párom még nem, hogy valamikor jártam az öccsével.
Kicsit kacifántos a történet.
mi akkor jöttünk össze, de az öccsével akkor már egy éve szakítottam.
Érdekes, hogy mindenki ezt szokta mondani párhuzamos éveken keresztül futó kapcsolatra, bukás előtt, aztán mik szoktak kiderülni.:DD
Ismerek hasonló történetet, csak ott nem öccs volt, hanem a főbérlő lánya kezdett ki a náluk szobát bérelt fiatal srácnál.:D
A jelenlegi párod nem "véletlenül" az "öccs" jelenlegi nőjével járt?:D
Mert ilyen történetet is hallottam már:D
Ez a történet nekem ott sántít nagyon, hogy ha ti falun laktok, ahol arról is tud mindenki, hogy a Mariska néni unokájának pattanás nőtt a füle mögött, nem tudom elképzeni, hogy nem jutott még a párod fülébe az előéletetek.
Egyébként meg ha beszélni akarsz róla, akkor egy kellemes kis vacsora után elmeséled neki. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!