Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy mondjam el a páromnak,...

Hogy mondjam el a páromnak, hogy pár éve az öccsével laktam?

Figyelt kérdés

Ők ketten évek óta nem beszélnek egymással, a párom sokáig külföldön dolgozott. Tavasszal hazajött, mi akkor jöttünk össze, de az öccsével akkor már egy éve szakítottam.

Hogy hozzam fel a páromnak ezt a témát?

2014. jan. 14. 17:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

8.

Tudtam, hogy a jelenlegi párom a volt páromnak a bátyja mivel ismerem őket gyerekkorom óta. A párom májusban hazajött a faluba ahol élünk én meg összejöttem vele. Az öccse tudja, hogy a bátyjával lakom, de a párom még nem, hogy valamikor jártam az öccsével.

Kicsit kacifántos a történet.

2014. jan. 14. 18:12
 12/22 anonim ***** válasza:
38%

mi akkor jöttünk össze, de az öccsével akkor már egy éve szakítottam.

Érdekes, hogy mindenki ezt szokta mondani párhuzamos éveken keresztül futó kapcsolatra, bukás előtt, aztán mik szoktak kiderülni.:DD

Ismerek hasonló történetet, csak ott nem öccs volt, hanem a főbérlő lánya kezdett ki a náluk szobát bérelt fiatal srácnál.:D

2014. jan. 14. 18:16
 13/22 anonim ***** válasza:
63%

A jelenlegi párod nem "véletlenül" az "öccs" jelenlegi nőjével járt?:D

Mert ilyen történetet is hallottam már:D

2014. jan. 14. 18:17
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem, mert az öccsének azóta sincs senkije.
2014. jan. 14. 18:22
 15/22 anonim ***** válasza:
94%
És mért kéne akkora feneket keríteni neki? Egyszer, ha feljön a téma, hogy voltak az exek, te elmondod. De egyébként elmondhatod neki símán, hogy ne ezen agyalj állandóan. Odaállsz elé és azt mondod neki, hogy ami volt, elmúlt, de jártam az öcséddel is. Erre mit lép normális ember? Meglepődik, majd azt mondja, oké.
2014. jan. 14. 18:25
 16/22 anonim ***** válasza:
94%
Ha ismered őket, tudtad, hogy az öccsével kavartál, nem lett volna egyszerűbb már az elején elmondani?
2014. jan. 14. 18:30
 17/22 anonim válasza:
de most nem azért.... magánügy, miért kellene tudni rola ha egyszer ugysincsenek testvéri viszonyban, rosszba vannak, nem beszélnek. akkor nem mindegy? gondolom nem csak ezzel a kettő férfival voltál életedben, akkor meggyónod az összeset? mond el neki, ha kiborul rajta, akkor az ő kapcsolatukban kell keresni a bajt, beszéljék meg ők a probléma tárgyát, ami szerintem nem te leszel. testvérek között van testvéri harc, én se jönnék össze olyan pasival, aki korábban kipróbálta már a nővéremet... de ők nem beszélnek. ha ilyen formában nem tekinti testvérének akkor téged illetően se tegye...
2014. jan. 14. 19:08
 18/22 anonim ***** válasza:
69%
Kevésbé beltenyészetes miliőben kell kandúrt fogni magunknak, ennyi a tanulság, feleim.
2014. jan. 14. 19:32
 19/22 anonim ***** válasza:
91%

Ez a történet nekem ott sántít nagyon, hogy ha ti falun laktok, ahol arról is tud mindenki, hogy a Mariska néni unokájának pattanás nőtt a füle mögött, nem tudom elképzeni, hogy nem jutott még a párod fülébe az előéletetek.

Egyébként meg ha beszélni akarsz róla, akkor egy kellemes kis vacsora után elmeséled neki. Ennyi.

2014. jan. 14. 19:39
 20/22 anonim ***** válasza:
45%
Van még másik fiútestvérük, vagy már az apjuk jön??!
2014. jan. 14. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!