Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy mondjam el a páromnak,...

Hogy mondjam el a páromnak, hogy pár éve az öccsével laktam?

Figyelt kérdés

Ők ketten évek óta nem beszélnek egymással, a párom sokáig külföldön dolgozott. Tavasszal hazajött, mi akkor jöttünk össze, de az öccsével akkor már egy éve szakítottam.

Hogy hozzam fel a páromnak ezt a témát?

2014. jan. 14. 17:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%

hú,nagyon jó kérdés,

biztos jönnek rá a leosztások ))

2014. jan. 14. 17:41
 2/22 anonim ***** válasza:
96%

És nem kerültek soha szóba az ex-ek? Hogy kinek milyen kapcsolatai voltak előzőleg? Mert akkor éppen szóba hozhattad volna.

Vagy egy nyugodtabb pillanatában elcsíped és elmondod neki, hogy szeretnél valamit megosztani vele, aminek nem biztos, hogy fog örülni, de hát az a múlt, neked már nem jelent semmit, neked most már ő a jelened és remélhetőleg a jövőd is...és akkor elmondod.

Szerintem jó, ha tudja.

2014. jan. 14. 17:47
 3/22 anonim ***** válasza:
53%
Én az öccsével együtt állnék elé, mert oké, te így tisztázod magad, de az öccsével, ha ezt megtudja, örök harag lehet,amiért ő nem mondta el neki. Persze így is lehet, hogy vele ezentúl örihari lesz, de akkor legalább a közléskor ő is ott volt.
2014. jan. 14. 17:50
 4/22 anonim ***** válasza:
97%

3-as, már miért kéne ott lennie az öccsének is és mit kéne közösen tisztázniuk?

Itt nem félrelépésről volt szó.

A kérdező, ha jól értelmezem, régen együtt volt egy sráccal, akivel szakított, majd pedig 1 évre rá összejött a srác bátyjával és a srác és a bátyja már régóta rosszban vannak. Akkor mit kéne ezen tisztázni? Csak el szeretné mondani a kérdező, hogy régen együtt volt a barátja öccsével.

2014. jan. 14. 17:54
 5/22 anonim ***** válasza:
10%

"Hogy mondjam el a páromnak, hogy pár éve az öccsével laktam?"

Sehogy. Semmi köze hozzá. Magánügy.

2014. jan. 14. 18:00
 6/22 anonim ***** válasza:
63%
Ilyen a brazil szappanoperákban van, de ott is csak azért mert félkegyelmüek irják a forgatókönyvet.
2014. jan. 14. 18:00
 7/22 anonim ***** válasza:
83%
Ezt a történetet már olvastam régebben itt a gyakorin. :D
2014. jan. 14. 18:03
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. Amit nem tudunk az nem fáj.
2014. jan. 14. 18:04
 9/22 anonim ***** válasza:
89%

Én nehezen akarom elhinni. Mi van a nevükkel? Neked nem tűnt fel, hogy azonos vezetéknevük van? Már így kibukott volna a dolog az elején is

- Helló a nevem Krampusz Zoltán.

-Szia! NAHÁT! Pár éve együtt éltem egy sráccal és az ő neve is Krampusz volt. Csak ő Péter volt. Krampusz Peti.

- tényleg? az öcsémet is így hívják? Az anyukáját hogy hívják?

- Marikai néni.

-opsz... akkor te az öcsémmel éltél együtt...bla bla bla...

2014. jan. 14. 18:05
 10/22 anonim ***** válasza:
45%
#7. Èn nem olvastam, mi volt benne?
2014. jan. 14. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!