Hogyan szedjük le a lakásmaffiát az idős, demens rokonunkról?
Az édesanyámmal nagyon jó volt a kapcsolatom, de egy ideje nagyon megromlott. Körülbelül 1 éve rászállt egy roma család és mindent megtesznek, hogy egymás ellen hergeljenek minket. Gyakorlatilag egyedül van egy 10 milliós értékű lakásban.
Most az egyik roma ideköltözött és passzívan úszítja ellenem. Gondolkoztam már azon is, hogy éjjel egyszerűen megtámadom egy sokkolóval (annak nincs nyoma) mert egyszerűen nem lehet kitenni a lakásból. De ugye a rokonunk úgy védi már mint egy kutya a kisbabát, szóval elég durva a helyzet, és akkor is mi húzzuk a rövidebbet, ha esetleg eltűnt személy lesz ebből a bizonyos idegenből.
Nem tudjuk már miként lehetne édesanyám nyugalmát és a család anyagi biztonságát megmenteni. Teljesen agyomosott lett. Feljelentgeti a családot.
A gondnokság alá helyezési kérelmet megindítottuk, de úgy látszik a gyámhivatal nem foglalkozik az üggyel.
Nyilvánítsd cselekvő képtelenné akkor nem ö rendelkezik majd a vagyonával hanem te mint gyámja.
Akkor ki rakhatód a cigány családot mert a rendőrség úgy fogja tekinteni őket mint magánlaksértők tekintve h te nem engedted h ott lakjanak.
Én ugyan nem vagyok idős de hasonló szitu miatt hagytam a lakásomat az anyám nevén.
Pontosabban elővigyázatosságból és véletlenül se kérem a sajátomra.
brfk gazdaságvédelmi osztálya
bemész, elmeséled mi van, ők tudni fogják mit kell tenni, nem az első ilyen eset lesz ez hidd el...
a szoláriumozott csávó meg a többivel együtt, pár évig ingyen lakást vált majd valamelyik közösségi kultúrneveldében, a sok cimborája közt!
Ezek szálltak rá, az anyja profilját nem találom. Az költözött most ide.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!