Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan szedjük le a lakásmaffi...

Hogyan szedjük le a lakásmaffiát az idős, demens rokonunkról?

Figyelt kérdés

Az édesanyámmal nagyon jó volt a kapcsolatom, de egy ideje nagyon megromlott. Körülbelül 1 éve rászállt egy roma család és mindent megtesznek, hogy egymás ellen hergeljenek minket. Gyakorlatilag egyedül van egy 10 milliós értékű lakásban.

Most az egyik roma ideköltözött és passzívan úszítja ellenem. Gondolkoztam már azon is, hogy éjjel egyszerűen megtámadom egy sokkolóval (annak nincs nyoma) mert egyszerűen nem lehet kitenni a lakásból. De ugye a rokonunk úgy védi már mint egy kutya a kisbabát, szóval elég durva a helyzet, és akkor is mi húzzuk a rövidebbet, ha esetleg eltűnt személy lesz ebből a bizonyos idegenből.

Nem tudjuk már miként lehetne édesanyám nyugalmát és a család anyagi biztonságát megmenteni. Teljesen agyomosott lett. Feljelentgeti a családot.

A gondnokság alá helyezési kérelmet megindítottuk, de úgy látszik a gyámhivatal nem foglalkozik az üggyel.

2013. dec. 11. 20:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
Nem fogalmaztál egyértelműen. Hova költözött a kérdésben szereplő roma? Anyukád közelébe egy másik házba, vagy anyukád lakásába? Anyukád ezzel egyetért? Kinek a tulajdona a lakás?
2013. dec. 11. 20:21
 2/24 A kérdező kommentje:
Anyám lakásába. Az idős apámé a lakás egyik fele aki elköltözött és már évek óta külön él. A másik fele anyámé.
2013. dec. 11. 20:24
 3/24 A kérdező kommentje:
Anyukám ezzel egyetért, teljesen kimosták az agyát!
2013. dec. 11. 20:24
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánítsd cselekvő képtelenné akkor nem ö rendelkezik majd a vagyonával hanem te mint gyámja.

Akkor ki rakhatód a cigány családot mert a rendőrség úgy fogja tekinteni őket mint magánlaksértők tekintve h te nem engedted h ott lakjanak.

Én ugyan nem vagyok idős de hasonló szitu miatt hagytam a lakásomat az anyám nevén.

Pontosabban elővigyázatosságból és véletlenül se kérem a sajátomra.

2013. dec. 11. 20:27
 5/24 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, próbáltam cselekvő képtelenné nyilvánítattni, de nem megy, több kell hozzá. (kb az, hogy maga alá kakiljon)
2013. dec. 11. 20:28
 6/24 anonim ***** válasza:
91%
Orvosszakértói vélemény is elég lesz v pszichológiai.
2013. dec. 11. 20:33
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

brfk gazdaságvédelmi osztálya

bemész, elmeséled mi van, ők tudni fogják mit kell tenni, nem az első ilyen eset lesz ez hidd el...

a szoláriumozott csávó meg a többivel együtt, pár évig ingyen lakást vált majd valamelyik közösségi kultúrneveldében, a sok cimborája közt!

2013. dec. 11. 20:39
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyukád nem akar ezen a helyzeten változtatni, akkor te sem fogsz tudni. Mennyi idős anyukád?
2013. dec. 11. 20:40
 9/24 anonim ***** válasza:
0%
a másik romás kérdésedre a kutya se kíváncsi?
2013. dec. 11. 20:43
 10/24 A kérdező kommentje:

[link]

Ezek szálltak rá, az anyja profilját nem találom. Az költözött most ide.

2013. dec. 11. 20:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!