Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy lehet kibirni egy tisztas...

Hogy lehet kibirni egy tisztaság és rendmániás embert a csaladban?

Figyelt kérdés
Aki már hiszti rohamot kap, ha valaki cipővel megy be a házba, kiönti a kávét, koszos lesz a függöny.

2013. dec. 11. 10:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Nekem az anyám volt ilyen.

Persze dolgozni nem dolgozott,és a tesómmal mindig a tisztaság mániájával terrorizált minket.

Semmi szeretetet nem kaptunk,még szülinapi ajándékot sem,mert az ő heti új ruhájára kellett minden pénz,mert hát az ő külsejének makulátlannak kellett lennie.

Iszonyatosak voltak a rohamai,mert amúgy semmi,de tényleg semmi nem volt abban a nőben.

Úgy hívtam magamban az azt helyet,ahol felnőttem,hogy kívülről csillogás belül pedig rohadás.

2013. dec. 11. 10:58
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Ez már kényszerbetegségnek minősül... Amiket felsoroltál, az egy dolog, én sem szeretem, ha valami kiömlik vagy a koszos utcai cipővel a szőnyegre lépnek, de van szám és tudom azt mondani, hogy vedd le kérlek a cipődet. Vagy: kiömlött a kávé, víz, tea? Hoppá, hozok rongyot, segítek feltörölni. A hiszti az már probléma.
2013. dec. 11. 11:03
 13/19 anonim ***** válasza:
68%

Nehezen lehet kibírni. Nekem se sokáig megy már. A férjem rend-és tisztaságmániás, de emellett kontroll-mániás is, vagy hogy mondják ezt. Szóval mindig az történik amit ő akar, nála egoistább ember a földön nincs, ő mindig mindenkinél mindent jobban tud, mindenki más dilettáns.

Ha van egy csepp víz a padlón és belelép zokniba, akkor jobb ha menekülök mert kb. fél órás litánia, kiabálás következik arról hogy miért nem töröltem fel. Ha a gyerek eszik és maszatos lesz (3 éves, de egy éves kora óta ez van), akkor kiakad, kiabál, csapkod, közli hogy neki elment az étvágya és hányinger amit művel a gyerek. Borzalmas zsarnok.

2013. dec. 11. 15:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
13as..Hogyan bírod ezt? Nem félsz, hogy tönkremegy az életed mellette?..nem beszélve a gyermekedről?
2013. dec. 16. 13:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, 13-as vagyok. Nem hiszem, hogy sokáig fogom még ezt bírni, de gyesen vagyok egyelőre, ha érted mit akarok kihozni ebből...Jelenleg állást keresek mert a régi helyemre nem nagyon akarnak visszavenni, bár még nem kaptam végleges választ. De a szüleimmel már megbeszéltem, hogy ha rosszabb lesz a helyzet, akkor hozzájuk mehetek ideiglenesen a gyerekkel.
2013. dec. 16. 17:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha napi egy órát takarítasz, rend van. Ha ettől többet az betegség:) A pályacsúcs a konyhaszekrény tetején lévő halogén világítás trafó dobozban sem volt egy szem por.

De a kettesben, a lányával 2 órán át takarított fürdőszoba is csúcs. Persze ifjú házasoknál érthető lenne:)

2013. dec. 22. 18:25
 17/19 anonim ***** válasza:
egyik haverom zoknit húzott a kezére és azzal telefonált-nyomkodta a távirányítót .... szerinted ?
2014. febr. 24. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Egy lakas legyen tiszta, DEEEEE ÉLHETÖ
2014. febr. 25. 10:38
 19/19 anonim ***** válasza:
ra kell bizni a takaritast rendcsinalast. akkor csak annyi a dolgod hogy tiszteld azt amit elvegzett. ne menj be cipostol es igyekezz ne kiboritani a kavet. nalunk a papirzsepi az egyik gond az enyemek az egesz eletunket elboritjak. a ferjem ramszol, kidobom es kezdodik minden elolrol. de azert kozel 40 eve hazasok vagyunk ugyhogy megszokta;-))
2016. szept. 8. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!