Mi a jobb? Ha úgy néz ki a ház mintha nem is laknának benne (tisztaság és rend van), vagy ha kicsit rumli van?
A kettő között nem lehet? Tehát mondjuk kb. 90 %-os tisztaság van és egy kis rendetlenség?
De ha csak a két véglet között lehet választani, akkor inkább legyen olyan, mint ahol nem laknak. Mert a másik a kosz miatt taszító...
Azért a rumli és a dzsuva közt óriási különbség van. Nálam pl. rumli van, mert szanaszét van dobálva minden, de a tiszta szőnyegen van szétdobálva.
Szomszédja meg inkább olyan embernek lennék, akinek tiszta a lakása, mert a dzsuvából átjön a szag meg a bogarak.
Legyen tisztaság és rend.
Én mondjuk erősen tisztaságmániás vagyok, de nem a múzeum típusú tisztaságot szeretem. Egyszerűen takarítani kell. Alapjáraton nem nagy ügy, letörlöm a port, aztán körbetolom a porszívót, ez napi 20 perc kb. De utána ha ettünk és lemorzsáztunk a földre, nem csapok patáliát. Majd fel lesz takarítva. Ha a terítőre kifolyt valami, berakom a szennyesbe és kirakok egy újat. Akár 40 másodpercet is igénybe vehet. Ugyanez áll törölközővel, konyharuhával. A szétlevő holmikat szintén nem sok idő elrakni. Ahogy mászkálok, ha látom hogy valami elöl van, a helyére teszem.
Jó, elismerem hogy kisgyerek mellett macerásabb lenne. De ahol felnőttek élnek, ott nem egy nagy varázslat rendet tartani.
Ja, konyha. Az igényel tényleg sok időt, de be kell szerezni egy mosogatógépet, az elrejti a koszos edényeket addig is, amíg összejön annyi, hogy indulhat a mosogatás. Ami megint csak nem sok idő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!