Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Együtt élek az anyósommal, és a sógorommal. A Sógorom nem dolgozik, az érettségi után már a 4. sulit járja, a hozzáállásából az tükröződik, hogy ezt sem végzi el. Mindennel próbáltuk rávenni hogy dolgozzon, az anyósom szegény nem tudja a fogait megcsináltatni, pedig tanár. Nem telik neki semmire, mert a sógor elviszi a pénzét, hipohonder. Elvár mindent, de nem járul hozzá semmihez. Gyakorlatilag, mivel az anyósom nem tudja ellátni rajtam is élősködik, pedig költhetném a gyerekemre, és az anyukám is nagyobb bajban van mint ő, de így nem tudok segíteni. Mivel közös a kassza és a párom kezeli így nem tudom megakadályozni, hogy megegye úgy a hűtő tartalmát, hogy csak utólag tudom meg hogy volt. Velem nem kommunikál. Az apósom külföldre jár, már más nővel él, gondoltuk odaköltözhetne, de nem akarják nyilván. Gondoltam, akkor költözzön anyámékhoz, és adjuk oda a havi rászánt pénzt, hogy érezze van ennél az életnél rosszabb is, ott nincs rendes fűtés, se internet, amin egész nap lóg. Anyósom már feladta nem tud nála elérni semmit. Lehet még kérdezni, mert ez nem minden. Volt már gyógyszer elvonón. Nem erőszakos akkor kihajítanám, hanem olyan ellébecolós. Én meg nem vagyok kiabálós. Olyan mint egy gyerek, pedig 24 éves.2013. dec. 5. 21:57
1/6 anonim válasza:
Amíg hozzáfér a hűtőhöz addig meg is eszi a tartalmát. Én a helyetekben vennék egy használt hűtőt és abba tenném a saját és anyós ételét, ő pedig keressen magának valahonnan. Párod miért nem beszél vele? Gondolom nem akarja élete végéig eltartani a testvérét, és az sem állapot, hogy a párja és az anyósa rovására elegye az ételt. Esetleg keressetek neki egy munkát valami ismerősnél és toljatok elé egy papírt, hogy ekkor meg akkor kezd, ha nem megy akkor a továbbiakban zárva a hűtő ajtaja.
2/6 anonim válasza:
Miért élsz velük? Miért nem éltek külön a férjeddel meg a gyerekeddel?
3/6 anonim válasza:
Ha ilyen sok pénzetek van, hogy még 2 embert eltartotok akkor ennyi erővel el is költözhetnétek, ne is haragudj.
4/6 anonim válasza:
3-mas vagyok megint. Vagy ha tényleg nincs (bár furcsállom, mert két ember kajája, vize stb.-jéből simán kijön egy másfél szobás albérlet) akkor lakatot kell tenni a hűtőre! Kell egy használt hűtő, ha a mostanit sajnáljátok, meg lehet dühében szét is verné azt (mi elég rossz környéken, de találtunk a kuka mellett jó állapotú használt hűtőt, MŰKÖDÖTT, lehet találnál is ingyen a környékeden). Hipós vízzel kimostuk, azóta is az a hűtőnk. Azt lelakatolni és mindenki azt zabál amit megvesz magának...
5/6 A kérdező kommentje:
A lakás a miénk, a párommal. A párom nyilván nem akarja bántani a testvérét, de neki és az anyósomnak sem tetszik amit csinál.
2013. dec. 22. 09:21
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon a hűtőre hegyeztétek ki a kommenteket, de ha már itt tartunk, akkor nem csak a hűtő a gond, hanem hogy egész nap a gép elött ül, annyira, hogy most a gerincével van baja. Az anyjának közben kiújult egy sérvje, így már 1 műtőtt, és 2 sérv van a gerincén, a munkahelyét sem biztos hogy tudja folytatni. Ő még mindíg nem dolgozik. Nekem nem csak az a bajom hogy személyes problémáim vannak vele, hanem a megoldást keresem arra, hogy hosszú távon megoldjam a problémát. Szerintem ha elzavarom albérletbe amit Én fizetek, akkor nem oldottam meg a problémát. Az anyukája mivel szereti segíteni fogja, és ugyanott tartunk. Megvonással próbálkoztam, de alkalmazkodik, akkor olvas. Megtanult egy angol nyelvet, de nem megy el dolgozni!
2013. dec. 22. 09:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!