Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van itt olyan, aki megszakítot...

Van itt olyan, aki megszakította a kapcsolatot a családjával?

Figyelt kérdés
Mi volt az ok? Mennyire volt nehéz és hogyan viselitek azóta a "családnélküliséget"?
2013. nov. 5. 09:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem így jobb, ahogy többen is írták, felszabadító érzés.

Nekem van saját családom, nagyon szeretem őket. Viszont a szüleim, testvéreim mindig csak beleszóltak a dolgaimban, lenéztek. Örülök, hogy így döntöttem.

2014. márc. 22. 21:05
 12/12 anonim válasza:
56%
a nagyszüleimmel teljesen megszakítottam mert azt mondták h én és a tesóm elviselhetetlenek vagyunk és mindig elfelejtik a szülinapunkat és azt mondták apámnak hogy megöli az apját azzal h dohányzik ( tudom h nem egészséges de akkor is ) és mindig az uncsitesómmal jön h ő milyen ügyes és milyen okos stb .
2014. dec. 28. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!