Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek eljöjjön a férjem...

Szerintetek eljöjjön a férjem anyám szülinapjára vasárnap?

Figyelt kérdés
Vasárnap lesz anyám szülinapja, ott lesznek tesóim, a sógorom az ő szülei és tesója. Én elmennék a három gyerekkel, de nem tudom, hogy jó ötlet e, hogy a párom is jön. A sógorom családja nem ismeri őt. (Azt tudni kell, hogy a párom cigány származású.) Nem szégyellem őt de zavar, hogy mit fognak szólni.
2013. okt. 10. 21:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
52%

Khmmm, azért nem kéne a Kérdezőnek esni, ő szerintem pont a férjét félti valami bunkó reakciótól pláne a gyerekek jelenlétében, ha jól értelmezem...

Kérdező, mindenképp menjetek együtt szerintem, ez így természetes. Ha nagyon nem akarsz a véletlenben bízni, akkor kérdezd meg a testvéredet, hogy vannak-e a sógor családjában rasszista beütések, és ha igen, akkor figyelmeztesse őket előre, hogy fogják vissza magukat.

2013. okt. 10. 21:57
 22/31 anonim ***** válasza:
94%
Én ezt nem is hiszem el. Az esküvőn sem voltak ott a rokonok, nehogy szégyenkezned kelljen? Hogy jut egyáltalán eszedbe ilyesmi? Szegény férjed.
2013. okt. 10. 22:15
 23/31 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok ezzel,ha nem szégyellnéd a férjed,akkor elvinnéd,és szarnál rá,h ki mit fog szólni! Mit érdekel,ki mit mond?Nem kéne h érdekeljen más véleménye,na meg eléggé tré dolog az,h te elmennél a 3 gyerekkel,addig apuka meg hol lenne?!Ő is a család része! Kit érdekel,h a sógorod családja ismeri-e vagy sem?!Vidd el!Nem nekik kell vele élniük,hanem neked!Ha meg nem mered elvinni,minek mentél hozzá,ha szégyelled!?Mert ezt annak lehet nevezni!
2013. okt. 10. 22:32
 24/31 anonim ***** válasza:
18%
Azelőtt kellett volna gondolkodnod, hogy hozzámentél. Mégis mit hittél, hogy el fogják fogadni? Miért tennék? Abból, hogy kiírtad a kérdést, kiderül, hogy azért érzed, mekkora egy baromságot csináltál.
2013. okt. 10. 22:47
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha szégyelled őt minek mentél hozzá?
2013. okt. 10. 22:51
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, ha a férjed, a család hogy nem ismeri? A három gyerek tőle van? Mióta vagytok együtt és eddig hogy tudtad eldugdosni?

Bár nekem nagyon kamunak tűnik a kérdés...

2013. okt. 11. 06:17
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy igazán te vagy aki nem fogadja el. De akkor minek mentél hozzá és szültél neki 3 gyereket?
2013. okt. 11. 08:37
 28/31 anonim ***** válasza:
10%

Jaj, itt a sok agyatlan libsi, aki mindent és mindenkit elfogad.

Aki nincs ilyen helyzetben, az nem tudja, miről beszél.

Nálunk a barátnőm roma származású, és én is az Ő érdekében nem szólok erről. Mondjuk rajta annyira nem látszik, ezért nem kell őt dugdosnom, de nem beszélünk róla a családban, hogy roma. A barátaim tudják. Nem akarunk ebből konfliktust esetleg, ezért van így.

Nem kell egyből itt erkölcscsőszködni, hogy szégyelli meg őt kéne szégyellni.

Szerintem itt boldog-boldogtalan nyomja a libsi szöveget ahelyett, hogy értelmezné a kérdést előbb.

Gyűlölöm az ilyeneket, semmivel sem vagytok jobbak a fajgyűlölőknél, mert ha egyből cigány vagy zsidó van a kérdésben, egyből nekiestek a kérdezőnek, mérlegelés nélkül.

Amúgy az tényleg érdekes, hogy ha látszik rajta, hogy roma, akkor valószínűleg még nem látták, ahogy írtad, akkor hogy lehetsz a felesége és hogy lehet 3 gyerek? Szerintem friss házasok lehettek, és nem tőle vannak a gyerekek.

2013. okt. 11. 10:59
 29/31 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy a családom ismeri!
2013. okt. 11. 16:21
 30/31 anonim ***** válasza:
De arra nem válaszoltál, hogy minek mentél hozzá, ha szégyelled?
2013. okt. 11. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!