Szerintetek eljöjjön a férjem anyám szülinapjára vasárnap?
Khmmm, azért nem kéne a Kérdezőnek esni, ő szerintem pont a férjét félti valami bunkó reakciótól pláne a gyerekek jelenlétében, ha jól értelmezem...
Kérdező, mindenképp menjetek együtt szerintem, ez így természetes. Ha nagyon nem akarsz a véletlenben bízni, akkor kérdezd meg a testvéredet, hogy vannak-e a sógor családjában rasszista beütések, és ha igen, akkor figyelmeztesse őket előre, hogy fogják vissza magukat.
Én azt nem értem, ha a férjed, a család hogy nem ismeri? A három gyerek tőle van? Mióta vagytok együtt és eddig hogy tudtad eldugdosni?
Bár nekem nagyon kamunak tűnik a kérdés...
Jaj, itt a sok agyatlan libsi, aki mindent és mindenkit elfogad.
Aki nincs ilyen helyzetben, az nem tudja, miről beszél.
Nálunk a barátnőm roma származású, és én is az Ő érdekében nem szólok erről. Mondjuk rajta annyira nem látszik, ezért nem kell őt dugdosnom, de nem beszélünk róla a családban, hogy roma. A barátaim tudják. Nem akarunk ebből konfliktust esetleg, ezért van így.
Nem kell egyből itt erkölcscsőszködni, hogy szégyelli meg őt kéne szégyellni.
Szerintem itt boldog-boldogtalan nyomja a libsi szöveget ahelyett, hogy értelmezné a kérdést előbb.
Gyűlölöm az ilyeneket, semmivel sem vagytok jobbak a fajgyűlölőknél, mert ha egyből cigány vagy zsidó van a kérdésben, egyből nekiestek a kérdezőnek, mérlegelés nélkül.
Amúgy az tényleg érdekes, hogy ha látszik rajta, hogy roma, akkor valószínűleg még nem látták, ahogy írtad, akkor hogy lehetsz a felesége és hogy lehet 3 gyerek? Szerintem friss házasok lehettek, és nem tőle vannak a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!