Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek eljöjjön a férjem...

Szerintetek eljöjjön a férjem anyám szülinapjára vasárnap?

Figyelt kérdés
Vasárnap lesz anyám szülinapja, ott lesznek tesóim, a sógorom az ő szülei és tesója. Én elmennék a három gyerekkel, de nem tudom, hogy jó ötlet e, hogy a párom is jön. A sógorom családja nem ismeri őt. (Azt tudni kell, hogy a párom cigány származású.) Nem szégyellem őt de zavar, hogy mit fognak szólni.
2013. okt. 10. 21:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon úgy tűnik, hogy TE SZÉGYELLED !!!
2013. okt. 10. 21:25
 12/31 anonim ***** válasza:
88%
A tesóm férje is a családom:)
2013. okt. 10. 21:28
 13/31 anonim ***** válasza:
92%
És ha a gyerekeken is meglátszik akkor Őket is otthon hagyod?
2013. okt. 10. 21:30
 14/31 anonim ***** válasza:
93%
Szerinted a sógorodnak nem mondta még senki?
2013. okt. 10. 21:34
 15/31 anonim ***** válasza:
28%
Hogy a fenébe tudtál neki 3 gyereket szülni? Meg is érdemled! Szégyelld csak van rá okod! Ne menjen, de szerintem te se. Én nem lennék rátok kíváncsi.
2013. okt. 10. 21:36
 16/31 anonim ***** válasza:
86%

Jézusom, milyen ember vagy te, hogy szégyelled a férjedet?

Vele élsz, gondolom szereted, három gyereket neveltek együtt... Nem mindegy, hogy milyen származású?

El sem tudom képzelni, mit éreznék a helyében, ha kiderül, hogy nem akarsz meghívni a családhoz, nehogy meglássanak... :o Komolyan mondom, hogy ilyet még életemben nem hallottam!

A FÉRJEDRŐL ÉS GYEREKEID APJÁRÓL VAN SZÓ!!!

2013. okt. 10. 21:40
 17/31 anonim ***** válasza:
87%
Hány évesek vagytok? Mit érdekel téged, hogy mit fognak mások szólni? (Mondjuk engem mélységesen felháborít a gondolkodásod!)
2013. okt. 10. 21:48
 18/31 anonim ***** válasza:
89%
Igen menjen csak el a 3 gyerekkel együtt. De te maradj otthon, mivel miattad neki jobban kéne szégyenkeznie!
2013. okt. 10. 21:48
 19/31 anonim ***** válasza:
64%
Látom, megint megjelentek itt a gyűlölködő emberek, akik a lepontozással élik ki magukat...
2013. okt. 10. 21:50
 20/31 anonim ***** válasza:
80%
Elképesztő! Van egy férjed, és mert cigány vagy zsidó, vagy arab vagy fekete afrikai (mindegy!!!) dugdosod a rokonok elől?? És még ezt itt meg is kérdezed? Nincs neked ahhoz az emberhez semmi közöd! Csak a saját megítéléseddel, a látszattal törődsz! Alkalmatlan vagy az együttélésre.
2013. okt. 10. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!