Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyám gonosz mit tegyek?

Anyám gonosz mit tegyek?

Figyelt kérdés
nme ilyenekre gondolok,hogy nem vesz nekem iphone 5öt,hanem hogy félrekúr, azzal a sráccal akinek faterom adott munkát meghívta vacsorázni stb...oké ez még nem is lenne baj apám megbocséjtott neki de anya azóta is folytatja vele a viszonyt már rengetegszer megígérte,hogy ez volt az útólsó...aztán megint jött egey telefon egy skype hogy hogy vagy cica? :) (láttam) múltkor beolvastam neki elmondtam hogy mindent tudok nem szólt semmit mondtam,hogy kész vagyok én is megbocsájtani ,de nme bírjuk már sokáig lelkileg/fizikailag(magas vérnyomás,állandó orrvérzés ,nincs étvágyam stb...)akkor elment szónélkül (és mindent tagadott azt is amit láttam a 2 szememmel).Erre most megint felhívta az a nyomi... a pasinak is írtam h takarodjon el .... apám már többször is elájúlt jah és velünk a gyerekeivel sem foglalkozik..
2013. máj. 31. 22:28
 1/7 Argloss ***** válasza:
56%
Fogadjátok el, hogy a szüleitek házassága már nem megmenthető. Nincs értelme megmenteni. Anyukád attól még az anyukád marad, de apukádnak el kellene küldeni őt a fenébe, mert így csak fájdalmat okoz neki és nektek.
2013. máj. 31. 22:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem marad az anyám mert mar a maradek szabadidejét is ( maxialista munka mániás) azzal a szarral tölti. Az elhagyassal meg ayagiag szoszerint az utcara kerulnenk mellesleg apa hivő es hatalmas hite van ha ő bízik benne en se tehetek mast mert az,apam
2013. máj. 31. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:
A hit nem egyenlő az ostobasággal, anyád pedig nem gonosz hanem felelőtlen és önző. Apádnak igenis a sarkára kell állnia és ki kell állnia a te és a saját igazáért. Anyádat meg símán lapátra kellene tennie.
2013. máj. 31. 23:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Mondom hogy akkor a hitelek miatt elmenne a hazunk es a kocsink :S

Ha szandekoSan csinalja ezt apavl jah(amikor apa rajott ők megfenyegettek,h őt allitjAk be gonosznak) es nem torodik velunk mi ez ha nem gonoszsag 15/f

2013. máj. 31. 23:28
 5/7 Argloss ***** válasza:

Anyukád belefáradt a hitelekbe és a rossz házaséletbe, boldogságot keres és elhanyagol benneteket, mert csak így van ereje, hogy ne adjon fel mindent. Nem gonosz, nem hagy titeket ott az adóssággal, kiveszi a részét a hitelfizetésből, nem?

Szerintem el kellene fogadnod, hogy a szüleid már nem egy pár. Ezt apukádnak is meg kellene értenie, hogy ti most már csak együtt éltek, mert így tudjátok fenntartani a jelenlegi kényelmeteket. Az állandó veszekedés és vagdalkozás csak ront a helyzeten.

Ez a dolog nem rajtad, vagy anyukád szeretőjén múlik, hanem csak is az anyukádon...

2013. jún. 1. 03:24
 6/7 hunbula ***** válasza:
Szerintem nem gonosz anyukád. Biztos van valamilyen belső leki gondja neki is. Lehet, hogy úgy érzi, öregszik, és jól esik neki, hogy úgy érezheti, hogy vonzónak találják. Biztos történt korábban valami közte és apukád között. Egy boldog, elégedett nő nem tenne ilyet. Azt kell megértened, hogy valamilyen szinten ő is áldozat. Jó lenne egy hatszemközti, őszinte beszélgetés - de ez nem biztos hogy összejönne. Keressenek fel szakembert, párkapcsolati tanácsadót a szüleid - akár apukád egyedül, kérjen tanácsot, hogyan tudná a megmentési szándékát kivitelezni. Gondoljatok bele, anyukádnak biztos hiányzik valami, amit apukádtól nem kap meg. Lehet, hogy még nincs késő, de bátorítsd a szüleidet, segíts nekik mindenképpen. Nagyon egyszerű azonnal feladni a harcot mihelyst túl nagy a probléma, sajnos nagyon sokan megteszik manapság, ezért van annyi szétesett család, széttört élet. Kitartás, végtelen türelem és nagyon sok önzetlen szeretet kell. Vagy kellett volna már sokkal korábban, ugye. Mindkét fél részéről. Mondd el anyukádnak, hogy milyen rosszul esik ez neked, de csak nyugodtan, vádaskodás nélkül. Éreztesd vele, hogy bízol abban, hogy megért téged.
2013. jún. 1. 06:12
 7/7 A kérdező kommentje:
éreztettem vele tényleg... aztán most megint elkezdte a szarságait.... jah voltak tanácsadónál és anya szerint tejlesen normális,ha van egy szerető egy házasságban még a tanácsadó sem helyeselte ezt a kijelentést
2013. jún. 12. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!