Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak amikor a nagybát...

Mit csináljak amikor a nagybátyám ilyen megjegyzéseket tesz?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és először van barátnőm, akiről a kérdés kapcsán annyit kell tudni,hogy zsidó, a családomnak nincs vele baja, a szüleim is "elégedettek" vele, viszont a nagybátyám fajgyűlölő bár szerencsére nem az igazi bunkó fajta, visszatudja magát fogni a durvább megjegyzések terén, viszont megjegyzései vannak.

Például a barátnőm megbotlott a buszon és egy kisebb aláfutás lett az arcán, mikor kérdeztük ,hogy mi történt, elmesélte, aztán a nagybátyám gúnyos nevetésben tört ki,hogy az édes anyját annak az antiszemita autóbusznak.

Volt olyan is,hogy külföldi utakról beszéltünk, és akkor a barátnőm mondta hogy ő mindenhová visszamenne ahol eddig volt, kivétel egy országba, mire a nagybátyám közbeszól, hogy "dél Lengyelország?!"

A barátnőm elég jól kezeli ezeket a helyzeteket, de ha hasonló van akkor én is szeretnék valamit szólni a nagybátyámnak mert kellemetlen mikor ilyeneket mond...

Meg amúgy nekem is tesz még külön megjegyzéseket, például,hogy ha együtt vagyok barátnőmmel az ágyban, akkor ne lepődjek meg ha aranyat találok a testnyílásiban mert ők oda szokták rejteni, meg hogy ha házasodni akarok ezzel a lánnyal akkor búcsúzzak el 4-5 gramm bőrtől is stbstb...

De ezek nem is érdekelnek, az zavar igazán amit a barátnőmnek mond úgy hogy ő is hallja.

Sajnos elég gyakran jönnek hozzánk, így nem csak egy két alkalommal kell eltűrnöm.

2013. szept. 24. 21:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%
Hát ez jó. :D Én röhögnék a beszólásain...mókásak.
2013. szept. 25. 07:52
 12/13 anonim ***** válasza:
55%
Én jól pofánverném, abból tanulna.
2013. szept. 25. 10:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálam is lehetett volna hasonló, és előre megmondtam családtagoknak miről ne beszéljenek.
2013. szept. 25. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!