Mit csináljak amikor a nagybátyám ilyen megjegyzéseket tesz?
17 éves vagyok és először van barátnőm, akiről a kérdés kapcsán annyit kell tudni,hogy zsidó, a családomnak nincs vele baja, a szüleim is "elégedettek" vele, viszont a nagybátyám fajgyűlölő bár szerencsére nem az igazi bunkó fajta, visszatudja magát fogni a durvább megjegyzések terén, viszont megjegyzései vannak.
Például a barátnőm megbotlott a buszon és egy kisebb aláfutás lett az arcán, mikor kérdeztük ,hogy mi történt, elmesélte, aztán a nagybátyám gúnyos nevetésben tört ki,hogy az édes anyját annak az antiszemita autóbusznak.
Volt olyan is,hogy külföldi utakról beszéltünk, és akkor a barátnőm mondta hogy ő mindenhová visszamenne ahol eddig volt, kivétel egy országba, mire a nagybátyám közbeszól, hogy "dél Lengyelország?!"
A barátnőm elég jól kezeli ezeket a helyzeteket, de ha hasonló van akkor én is szeretnék valamit szólni a nagybátyámnak mert kellemetlen mikor ilyeneket mond...
Meg amúgy nekem is tesz még külön megjegyzéseket, például,hogy ha együtt vagyok barátnőmmel az ágyban, akkor ne lepődjek meg ha aranyat találok a testnyílásiban mert ők oda szokták rejteni, meg hogy ha házasodni akarok ezzel a lánnyal akkor búcsúzzak el 4-5 gramm bőrtől is stbstb...
De ezek nem is érdekelnek, az zavar igazán amit a barátnőmnek mond úgy hogy ő is hallja.
Sajnos elég gyakran jönnek hozzánk, így nem csak egy két alkalommal kell eltűrnöm.
1 közöld vele, hogy nem akarod ezt hallgatni!
+1 szüleid is közöljék ugyanezt vele!
A szüleim már beszéltek vele, de állítólag eléggé elengedte magát a szitkozódás terén, azt mondták,hogy jobb ha nem mondják el,hogy miket mondott.
De egyébként kedvelem a nagybátyámat,nem lenne vele bajom, meg a család is ugyan úgy kedveli őt, csak hát...most nagyon nem díjazom a viselkedését...
Ne haragudj de nem rajtad vagy a barátnődön nevetek, hanem a történeten amit írtál.. El kell ismerned nagybátyádnak van ám egy fanyar humora.. Jó beszólásai vannak.. Jót nevettem.
Tényleg nem a barátnődön vagy rajtad, csak a beszólásokon..
" búcsúzzak el 4-5 gramm bőrtől " na itt már sírooookk..:)
Szerintem fogjátok fel ti is egy fanyar humornak.. Ha lovagoltok rajta csak rosszabb lesz.. Inkább übereljétek a nagybácsit. Hátha így észreveszi magát..
Pl:
Adj neki ajándékba szappant azzal a szöveggel hogy
- ez tuti nivea, és nem Marika néni...
vagy
Egyik nap menj oda hozzá, és mond azt neki hogy
- igaza van Bélabá! nem csak aranyat találtam..:) stb..
Egy idő után neki is kínos lesz..
Tudod az ilyen zsidó beszólásokkal csak azokat lehet idegesíteni akik magukra veszik.
A 22:04-es ugyanakkora büd ös bun kó, mint a nagybátyád!!
Alap, hogy olyan dolgokon NEM viccelődünk, amiről valaki nem tehet!!
Mert ugye nem tehet arról, hogy hová született a barátnőd.
(Mint ahogyan a nagybátyád sem tehet arról, hogy a szüleinek pont őnála szakadt ki a kotonjuk...)
Normális emberek a szüleid helyében kitiltanák a köcsögöt! Vendégségben viselkedjen vendégként. Képeld fel legközelebb (még ha meg is ver utána), egy férfi nem engedi alázni a párját.
Egyszerűbb ha nem köszönsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!