Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha nyernél a lottón van olyan...

Ha nyernél a lottón van olyan rokonod akinek egy forintot sem adnál?

Figyelt kérdés
Ha igen miért ?
2013. szept. 24. 12:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Pl. a bátyámnak nem adnék, azon egyszerű oknál fogva, hogy amúgy is kőgazdag, u.h. minek.
2013. szept. 24. 14:07
 22/27 anonim ***** válasza:

senkinek nem adnék semmit.

titokban tartanám, és úgy tennék, mintha egy másik helyre költöznék munka miatt, és utána csak látogatóba mennék haza.

ugye kérdező, itt a rokonokat kérdezted és nem a családot, mert lehet sokan összekeverik ezt a két fogalmat.

2013. szept. 24. 14:57
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem adnék senkinek, és nem is mondanám meg senkinek. Még a környékről is elköltöznék. A testvéreim csak lenéznek, mert nincs annyi pénzem, mint nekik, bezzeg, mikor én álltam jobban, akkor minden jó voltam. Anyám is lenéz, neki is a pénz az istene. Nem is beszélek velük ezek miatt, ha nem nagyon muszáj. Úgyis csak az orrom alá dörgölik, hogy szerintük nekik milyen jó, nekem meg milyen vacak életem van, hogy nem érek semmit. Az, hogy nekem nem pénzfüggő a boldogság, és sokkal jobban megvan a mi kis családunk, az lenézendő, megvetendő dolog. Ám legyen nekik karácsony. Engem nem érdekelnek.
2013. szept. 24. 15:14
 24/27 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van. Ha minden rokonomnak adnék, nem is maradna, annyian vannak. A legközelebbieknek adnék: szülők, testvér. Nagyszüleim már nincsenek, távolabbiakkal pedig amúgy sem nagyon tartom a kapcsolatot, évi 1, max. 2 találkozás. Mióta a nagyszülők nem élnek, van, hogy ez is elmarad. Ez olyan, mint ahogy a barátaimnak sem adnék. Nagyon sok jó barátom van, meg vannak gyengébb barátságok is, amolyan 'haverok'. Ha valakiről tudnám, hogy bajban van, abból kisegíteném, ezen felül nem osztogatnám el nekik.
2013. szept. 24. 15:33
 25/27 anonim ***** válasza:

Igen van. Pontosabba szólva: csak olyan van.

Ha nyernék a lottón, a férjemen kívül SENKI sem tudna róla, csak a bankár, ő viszont titoktartásra van kötelezve.

2013. szept. 24. 17:34
 26/27 anonim ***** válasza:

Csak a szüleimnek és a tesómnak mondanám, hogy nyertem. A lelkükre kötném, hogy ne pletykálják ki, hiszen ennyi pénzért bárki ölne...

Amúgy én mindegyiküknek csinálnék 1-1 bankkártyát, ha kell pénz akkor utalok, fizetem a számlákat, kocsi javítását, stb.

De én soha nem nagyzolnék..

2013. szept. 24. 18:32
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha nyernék, csak 3 embernek adnék: a szüleimnek, és az anyai nagyapámnak (nagymamám már nem él); mivel rajtuk kívül senkire se számíthattam soha, nem is kaptam semmit másoktól, legfeljebb lenézést, sajnálatot.
2013. nov. 3. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!