Ha nyernél a lottón van olyan rokonod akinek egy forintot sem adnál?
Akik nem adnának pénzt nekik szól !
Most nem azt mondtam hogy 3milliárdot szétosztani.
Hanem mondjuk 20millió / rokon/család oszt jónapot!
De xyz nem adnák mert : ::::.......
Attól függ, mennyit nyernék. Ha 100 000-et, akkor anyámnak, apámnak és nővéremnek adnék/vennék valamit.
Ha 10 milliárdot, akkor minden közeli rokonomnak adnék, még pénzes nagyapámnak is, mert ő is mindig kisegített.
Távoliaknak is, DE csak anyám rokonságának, őket nagyon szeretem, hiába csak évente-kétévente látom őket :)
A férjemen kivül én se mondanám el senkinek,még szülőknek sem.
Aki megérdemli,azt támogatnánk,hiteleiket kifizeténk,stb,de el nem mondanánk a teljes összeget,mert ne élősködjön senki rajtunk.
Nem adnék senkinek, mert: a mi családunk van a legjobb anyagi helyzetben a tágabb családból. Mert anyukám megdolgozott a pénzért. Ugyanannyival indították útnak, mint a két testvérét, de ők hetente hívogatják, meg célozgatnak, hogy de jó neki, hogy van pénze, nekik semmijük nincs. Mikor egyébként csak lusták dolgozni, ha meg kapnak pénzt, azt azonnal eltapsolják.
Azt hiszik, a pénzes rokon dolga, hogy a többit eltartsa, amíg azok vakarják otthon a seggüket.
Ha lenne normális rokonom, akinek tényleg kell valamire a pénz - és nem olyan hülyeségre, hogy hitelt vettek fel, mert kellett a negyedik tévé - , annak szívesen adnék, de ilyen sajnos nincs.
Nem olvastam el a válaszokat.
Én ha nyernék a lottón, csak a közeli családtagoknak mondanám el, és mindenki csak egy nagyobb ajándékot kapna (pl. tesómmal sose voltam jóban, de hogy ne éljen anyám nyakán, és ne pumpolja több, egy kis másfél szobás panellakást kapna, jó messze anyáéktól és tőlem. Mondjuk Pesten).
Másik tesóm, akit imádok azt kap amit szeretne.
Anyámék a kedvenc városukba, ahonnan pénzügyi gondok miatt el kellett költözni kertes házat kapnának, és egy új autót.
Legjobb barátnőm is kapna egy nagyobb ajándékot. Nálam itt kifújt az adakozás, a többit én és párom költenénk arra, amire mi szeretnénk (akár befektetés, akár vállalkozás, akár ház, autó, nyaraló, tényleg amit akarunk.)
Mivel annyira nem vagyok szakértője a pénznek, felfogadnék egy embert, aki kezelné nekem. Nehogy úgy járjak, mint sok lottónyertes. Sose akarnám elherdálni óriási luxusdolgokra, aminek a fenntartását nem tudnám végtelenségig biztosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!