Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti szeretitek a családi...

Ti szeretitek a családi összejöveteleket?

Figyelt kérdés
Én vagyok az egyetlen akit kiráz ettől a hideg? A saját családommal soha nincs ilyen, spontán megyünk egymáshoz. A párom családjánál viszont szinte be kell jelentkezni, és ünnepekkor kötelező együtt jól érezni magunkat. Csak nekem tűnik ez mesterkéltnek? Vagy más sem szereti az ilyen összejöveteleket?
2013. szept. 14. 23:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az természetes, hogy nem lesz szoros kapcsolatom olyan emberekkel, akikkel nem beszélek napi szinten, de attól még a családom a családom marad, ők sem tehetnek róla, hogy nem beszélünk minden nap.

Viszont nekem főleg az a gondom a családi összejövetelekkel, hogy rengeteg utazással jár. Van egy olyan rokonom, akinek a családját, ha látogatom, a hétvégémből egy egész nap elmegy vele, szó szerint hajnalban felkelek és éjszaka esek haza. Gonoszul hangzik, hogy ezt fájlalom, de emiatt demotivált is vagyok. Mindig az jár a fejemben hogy vár rám 8 óra utazás (4 oda, 4 vissza). Más rokonomnál is hasonló a gond, míg egyeseknek csak át kell sétálni, nekem 2 órát kell utaznom oda, 2 órát vissza. Nyilván, ha szorosabb lenne a kapcsolatunk, akkor ez az utazgatás sem zavarna.

A másik gond, hogy nem mindig érek rá a hétvégén és egy rokonom a fejemhez vágta egyszer, hogy igazán kivehetnék egy szabadnapot a munkahelyemen, hogy elutazzak hozzá és amikor elmondtam, hogy másra szeretném felhasználni a szabadnapot, még ő volt felháborodva. Nyilván ha szorosabb lenne a kapcsolatunk, szívesen vennék ki miatta szabadnapot.

2023. okt. 22. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!