Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Párommal albérletben élünk, reggel idejött az apja, és kérte engedjük meg, hogy a másik fiával hozzánk költözzenek mivel a házból amiben laknak ki kell költözniük.

El kell mondjam, hogy a páromról eddig hallani sem akartak és most ilyenkor persze jó nekik a párom.

Mondtam a páromnak, hogy részemről szó sem lehet róla, hogy ideköltözzenek. Azt mondta rendben de látom rajta, hogy ideges a dolog miatt.

Mit tegyek?

2013. szept. 1. 09:58
 1/7 fa : csont válasza:
határ idő kell kiszabnod és ne engedj bele ...ha nem dolgoznak magukkal rántanak a mélybe
2013. szept. 1. 10:05
 2/7 anonim válasza:
Hogy ha van hely ahol elférnének akkor kiszabnék a helyetekbe max egy vagy két hetet hogy ott legyenek amég nem találnak maguknak egy albérletet vagy valami megoldást. Mégis csak az apja.
2013. szept. 1. 10:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor is az apja volt mikor hagyta, hogy a fia hajléktalan legyen. Hát most megkapta, így veri az Isten.
2013. szept. 1. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Albérletbe uj lakó csak a tulajdonos engedélyével mehet.....
2013. szept. 1. 10:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy ideges. De hagyj neki időt. Én se engednèm. Ha látod beszélne róla, akkor érvel kész érvekkel. Az hogy isten igy adja vissza amit ő adott az nem jo válasz szerintem. Az viszont hogy felnőtt és magának csinálta a bajt az igen.meg kell értse vannak határok, vannak dolgok amikbe nem kell beleavatkozni.
2013. szept. 1. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:
nem tudom, merre laktok, de albérletet találni nem túl nagy feladat manapság, oldják meg
2013. szept. 1. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy félsz attól, hogy tönkreteszik a családi életeteket. Nem visz jóra az ilyen kényszerű összeköltözés, mert számos megoldhatatlan együttélési problémával jár.

Az előzményekből ez egyenesen következik. Már most feszültség van kettőtök között, s szinte biztos, hogy ha ők odaköltöznek, közétek állnak akár akaratlanul is. Állandósulni fog a feszültség és rámegy a kapcsolatotok is.

Veszekedés helyett azt mondanám a férjemnek, hogy menjünk el együtt velük, és segítsünk nekik keresni egy olcsó albérletet, segítsünk nekik odaköltözni.

Ezt tartom tisztességesnek és emberségesnek.

2013. szept. 3. 00:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!