Elengednétek a 11,12 éves gyerekeiteket éjszakai
horgászatra a kereszt szüleikkel?
Én is 11 évesen aludtam egy tó mellett először, nagy családi horgászat volt. Miért ne mehetnének? Anyósod meg aztán végképp hallgasson, nem az ő gyerekei...
2013. aug. 8. 14:24
Ha a szülővel bármi baj történik, amiért nem tudja ellátni a gyermekét a keresztszülő pótolja ezt. Tehát amikor keresztszülőt választunk, olyan embert kérünk fel, akiben megbízunk, rá mernénk bízni a gyermekünket több-kevesebb időre. Ha így választottál, a fiúk jól elvannak velük akkor nem is tudom miért van itt ez a kérdés...
2013. aug. 8. 14:44
Elengedném. Egy feltétellel.. Ha eszükbe jutna hazahozni halat én aztán nem fogom megpucolni..:D
2013. aug. 8. 14:46
Anyósod egy begyepesedett gyökér, sajnos sok van ilyenből. :\
Máskor nem szokott pukkadni?
2013. aug. 8. 14:58
Örülnék neki, hogy valaki elviszi valahová a gyerekem, programot csinál neki! Még szép, hogy elengedném. Egy közös horgászás, akár éjjel, akár nappal, teljesen ártalmatlan dolog. Nem diszkóba, vagy kocsmába mennek, hogy jogos legyen anyós részéről a felháborodás.
2013. aug. 8. 14:59
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek !!!
Erre még nem gondoltam ,hogy kocsmázni,discoba vigyék őket : de elöbb utobb biztos lesz ilyen is : Na ahoz majd nem tudom mit szól anyuka : akkor majd lehet ,hogy a horgászás lesz a jó program.!!
Ha megbízhatóak a keresztszülők, akkor simán. Anyósod nem normális. Olyannak képzelem el, hogy aki nem az ő értékrendje szerint él, az hülye. Anno rengeteg gyerek nőtt fel szülői felügyelet nélkül csavarogva vidéken, és teljesen normális felnőtt lett belőlük, max. lett pár jó sztorijuk. Itt meg felnőttek is vigyáztak rájuk.
2013. aug. 8. 19:10
Ha a keresztségben rájuk bíztátok, akkor természetesen. Félre az iróniát, nyilván ismeritek őket, tudnotok kell, hogy megbízhatóak-e, s a gyerekekkel is jó kapcsolatuk van-e. Ha ez mind adott, akkor miért ne? :-)
2013. aug. 8. 21:09
halottad már azt a szót hogy házi sárkány ?
segítek= anyós
2013. aug. 9. 08:11
Persze hogy el.
Ha nappali horgászaton nem volt bajuk akkor este se lesz.
Én is 5-6 évesen motorral mentem faterral az erdőbe a titkos horgászhelyére. Hátul ültem, és én tartottam a botokat. Emlékszek rá hogy mindig leszakadt a kezem mire odaértünk :D De jókat horgásztunk ott. Van itt egy közeli csatorna oda már kb 12 évesen jártam egyedül horgászni. Nem járt oda senki kb, úgy hogy nem volt olyan gáz. 15 évesen eljártam evezni a tiszai csónakunkat faterral, 16 évesen már látta hogy jól evezek, és egyedül is elvihettem.
2013. aug. 9. 22:24
Kapcsolódó kérdések: