Nektek is van olyan rokon aki nem keres? Pl. Kereszt-szüleitek szoktak keresni, hívni titeket, vagy felköszönteni?
Persze! A kereszt szüleimet 9 éves korom óta nem láttam. :) Nem oszt-nem szoroz a helyzet.
21/L
Szia!
Az én keresztszüleim sem keresnek engem :(
Én szoktam felhívni őket. Ők felveszik ha hívom de maguktól nem keresnek.
Őket jobban érdekli az unokájuk mint én. De már hozzászoktam. 21/L
Keresztszüleim nem vér szerinti rokonok, csak messze lakott a családom, elég hirtelen volt a keresztelő és anyám épp jóban volt velük, aztán megszakadozott a kapcsolat, kiskorom óta nem láttam őket, mondjuk semmi kötődés nem alakult ki.
A rokonaim többsége így kifejezetten engem nem keres. Apámról csak homályos emlékképeim vannak óvodáskoromból, ("baleset" gyerek vagyok), az ő rokonait se ismerem. Anyai ágon nagynénémmel van valami kapcsolatféleség, nagybátyámékkal, unokatesókkal minimális vagy semmi, anyámat szokták keresni, szülinapomon, névnapomon csak nagynéném hív felköszönteni (és én is csak őt).
Elég sok rokonomat nem ismerném fel az utcán, mondjuk a távolság is közrejátszott, de nekem nem fura, ezt szoktam meg.
Igen. Például az én keresztszüleim sem keresnek. Csak olyan alkamakkor találkoztunk az elmúlt majd 30 évben, hogy:
- elsőáldozás
- bérmálkozás
- ballagás
- ballagás
- esküvő
- temetés
Ennyi. Nem keresnek, nem jönnek. Semmi. De ez még semmi. A férjemet a saját nagyanyja sem keresi! Sőt, az esküvőnkre sem jött el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!