Nektek is van olyan rokon aki nem keres? Pl. Kereszt-szüleitek szoktak keresni, hívni titeket, vagy felköszönteni?
Figyelt kérdés
Nos, engem a keresztapám már 5 éve nem keres. még az érettségi ballagásomra eljött, azóta nem keresett, meg előtte se találkoztunk. Mikor kicsi voltam, akkor még találkoztunk keresett.. Kérdem én, az ilyen MIÉRT lesz keresztszülő? Én már nem fogom felkeresni, talán a büszkeség miatt, 1x próbáltam, de ki volt kapcsolva vagy nem vette fel... az érettségim után se hivott h hogy sikerült stb (pedig tudja a tel. számomat), aztán tök véletlen az utcán futottunk össze, én kb fel se ismertem. Nektek is van ilyen rokonotok , keresztszülőtök?2013. júl. 30. 21:45
11/12 anonim válasza:
nehogy már a keresztszülő pitizzen neked ....
te nem tudod keresni?
és ha ki volt kapcsolva, akkor hívd fel újra.
a keresztszülőségnek régen az volt a funkciója, ha a szülő meghalt volna, vállalták a felnevelést, ill. a vallásra nevelést.
egészségesebb, ha rokonságban marad, a pillanatnyi barátságok kevésbbé tartós szálak.
12/12 anonim válasza:
Nekem a keresztanyukám anyának a testvére ezért megvan a szoros kapcsolat. Az ő két gyereke az én unokatesóim. Jövőhéten nálam lesznek egy hétig. Sokat szoktunk találkozni és tartjuk a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!