Hogyan értessem meg a párommal, hogy nem akarom, hogy tartsuk a családjával a kapcsolatot?
De mégis mire gondoltál, amikor hozzámentél és/vagy gyereket szültél neki? Hogy majd minden szép és jó lesz és úgy, ahogy te akarod?
Nem láttad a családját? Nem ismerted a szokásaikat? Nem gondolkodtál el kicsit azon, hogy hogy is lesz?
Mit hittél?
Nézd! A cigányoknál két nagyon fontos dolog van (volt és lesz) mindig: a család és a rongyrázás! Ilyenek, alapból. Aki ebben nőtt fel nem fog megváltozni... ha pedig nem tudtok közös nevezőre jutni a pároddal, csúnya jövőt jósolok.
Kezdem kapizsgálni, bár nehezen. Szóval, te nem azért nem akarod őket meghívni, mert bármi bajod lenne velük, hanem csak azért, mert ha jönnek, akkor nagy kiadású bulit akarnának, de ez nincs a pénztárcádhoz igazítva. Ezért gondoltál arra, hogy ne legyenek ott a bulin, én megúszod sokkal olcsóbban. Jól értem?
Ez esetben a megoldás a kompromisszumkötés. Tarts kis költségvetésű bulit, és ezt fogadják el. Értem én, hogy ez náluk így megy, de lehetnének kicsit kompromisszumképesek. Majd ballagáskor, vagy valamikor csinálsz nekik nagy banzájt, de egy keresztelő tényleg nem nagy cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!