Hogyan értessem meg a párommal, hogy nem akarom, hogy tartsuk a családjával a kapcsolatot?
Köztes megoldást javasolnék. Ha jól sejtem a zenész meg a nagy mulatozás a roma hagyományok miatt lenne. Vagy tévedek?
Én biztos, h azt csinálnám, h meghívnék mindenkit a keresztelőre, de semmi zenekar, semmi banzáj utána, kerti bográcsozás, oda meghívni minden rokont és egy jó pörit összerittyenteni, amiből jut mindenkinek negyed ennyi költségből.
Igen, szégyellheted is...Erre van pénz? Terembérlés és zenész? Mi ez, lakodalom? Te írsz gúnyosan a férjed családjáról, hogy minden ünnepet úgy tartanak, mintha lakodalom lenne, erre te mit csinálsz? Röhögnöm kell...A legtöbb keresztelő, amin voltam, a család házánál, lakásában volt megtartva, az "ellátmány" pedig legjobb esetben is házilag előre elkészített hidegtál volt, meg süti. Minek egy keresztelőnek ekkora buli, ha nincs rá pénz? Kicsit se érzed szégyennek, hogy a férjed családját kizárnád belőle, mondván drága, a tiedet meg úri módon vendégelnéd meg többhavi átlagkereset árán?
Ki lenne akkor a keresztszülő egyébként, hanem a sógorod meg a sógornőd? Gondolom az is csak a te családodból lehet...Valld csak be, hogy ilyen költekezés mellett nem is a létszám zavar, hanem csak simán nem akarod a cigány népet összeereszteni a felsőbbrendű fehér családoddal...Mi van, kifogtál egy pénzes cigányt, akinek a pénze jó, de a família már nem, és erre fogod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!