Mit tegyek?! 13/F

Figyelt kérdés
Sziasztok! az lenne a problémám hogy anyum és apum állandóan dolgozni megy..anyum még kezelésre is (mert beteg) ezáltal én mindig egyedül vagyok otthon és baromira unom már.. a barátaim pedig elmentek nyaralni (igen mind) és mi meg ugye nemtudunk mert anyu beteg és apu állandóan dolgozik mit tegyek????!! 13/F
2013. júl. 15. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Foglald le magad!

Menj el setalni, bringazni, rendezd at a szobadat, barkacsolj, olvass, tanulgass nyelveket, nezz filmet, stb

2013. júl. 15. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Foglald le magad valami értelmes szabadidős tevékenységgel: olvass, barkácsolj, járj el sportolni (futás, biciklizés, úszás megy egyedül is). Elkezdhetsz tanulni valamit, amit eddig nem próbáltál, pl. főzni egyszerűbb ételeket, vagy épp gyakorolhatsz nyelvet is azzal, hogy szinkron nélkül nézel filmeket.
2013. júl. 15. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Olvass annyi jó könyv van: Földrengések szigete, Harry Potter, vagy valamilyen állatos könyvet. Ami érdekel. Fejtsél rejtvényt. Esetleg ha a suliban tanulsz valamilyen nyelvet, akkor vegyetek azon a nyelven egyszerűbb regényt (akár a vaterán 1/3 árért már találhatsz), és így olvasol is, de tanulsz is.
2013. júl. 15. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Én se nagyon tudtam mit kezdeni magammal 14 évesen, de aztán lefoglaltam magam.:) A barkácsolás jó ötlet, pár szerszám, egy kis ihlet, meg némi felesleges anyag kell hozzá. Ha érdekel az elektronika, akkor kérd meg a szüleid, hogy vegyenek neked egy készletet, és akkor állíts össze, tervezz meg áramköröket! El nem tudod hinni, hogy mekkora sikerélmény egy általad készített szerkezetet feléleszteni!:) Szereltem még motort is, apukám hozott egy műhelyből egy döglött Simsont. Meg kellett keresnem a hibát, kijavítani, állítgatni, utánaolvasni, és próbálkozni. Az volt feltétel hogy kapjak egy új Aprilia robogót, hogy menetképes állapotba hozzam a Simsont. És sikerült! Szinte minden nap legszívesebben felgyújtottam volna, mert ahol tudott, szivatott. Mire megszereltem valamit, addigra más elromlott. De nem adtam fel, és sikerült.:) Esetleg tanulj nyelveket, nézz meg filmeket, vagy tanulj pl. PHP-t, vagy valami fejlesztői nyelvet, és írj gépre programokat.:) Csak kreatívnak kell lenni és nem fogsz unatkozni, hidd el!;) Amúgy lassan ideje csajozni is, a legjobb akkor, amikor nincsenek itthon a barátaid.:D
2013. júl. 15. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztos van kötelező olvasmányotok. Olvasd el, sportolj valamit, nézz filmet.
2013. júl. 15. 16:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Nincs kötelező :). nekünk évközben kell.
2013. júl. 15. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor nézz utána, hogy mi lesz a jövő évi kötelező és olvasd azt
2013. júl. 16. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!