Ti is bele szolnatok abba, hogy a sogornotok ne csianljon papucsot a fiu testverembol?
A sogornom mar 2 eve nem dolgozik,a testverem tartja el.
Mindent megvesz a testverem neki,elviszi mindenhova,es persze csak dicsekedni tul a sogornom vele,akarmit is kap a testveremtol.
Engem az zavar a legfokeppen,hogy nem dolgozik,de nem is all szandekaban,es az hogy kihasznalja a testveremet.
Ti bele szolnatok a helyembe?
Mármint, hogy én beleszólnék-e abba, hogy az én sógornőm papucsot csinál-e a te fiútestvéredől? Nem, mi közöm volna két vadidegen emberhez?
A kérdésed nyílván ez akart lenni:
"Ti beleszólnátok abba, hogy a sógornőtök papucsot csinál-e a testvéretekből?
A válasz: nem. Nem az én dolgom, hanem kettejüké.
Ha nem akarod elveszítened a testvéred, akkor ne! Ahogy írták a többiek, felnőtt emberek, az ő dolguk.
Én is régóta nem találok munkát sajnos, a férjem kénytelen eltartani. Ő nem csinál belőle problémát, segít munkát keresni, de azt sem bánja, hogy itthon vagyok. Az én sógornőm is elkezdett pattogni, mikor kiderült, hogy ennek ellenére nem a férjem dönt egyedül az ügyeinkben, hanem nekem is van beleszólásom, hogy miért engedi?
Én nem is beszéltem vele a témáról, hidegen hagyott, a férjemmel viszont odáig fajult az egész, hogy már szóba sem áll a testvérével. Jó, mondjuk köztük más gondok is voltak, ez csak az utolsó csepp volt a pohárban, azelőtt sem volt felhőtlen a kapcsolatunk.
Ott tartunk, hogy bár én nem tiltom tőle, nem célom, hogy testvérek elszakadjanak egymástól, a párom idővel annyira megutálta, hogy látni sem bírja már évek óta.
Úgyhogy inkább hagyd rájuk! Nem kisbabák már, majd megoldják, ahogy akarják.
Szia!
Én a testvéremmel beszélnék. Elmondanám neki, hogy mit látok, mint kívülálló, illetve mit gondolok az egészről. Megkérném, hogy gondolja át amit mondtam, beszéljen róla a párjával és ha úgy gondolják akkor beszéljük meg hármasban is a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!