Mondhatom magamat orosznak is?
nem, nem értjük utolsó
az orosz katonák, tudod, többnyire átlagos emberek voltak
nem értem, mire gondolsz
Nem vagy orosz.
Akkor vagy orosz, hogy ha most ebben a pillanatban lepottyantanának Oroszországban, akkor teljesen beillenél. Kitűnően beszéled a nyelvet, tisztában vagy a történelemmel, politikával, törvényekkel, pop kultúrával, szokásokkal. Ki vezeti az orosz toplistát, és mit énekelnek az ovisok az óvodában. Hol lehet a legolcsóbban karfiolt venni, és melyik szervizbe viszed a laptopodat.
Lehet, hogy a válaszadók közt van sokkal "oroszabb", csak nem tud róla.
Én egy szóval nem mondtam, hogy én erre buszke lennék/vagyok:) én csak a kérdésemre szerettem volna választ kapni, amit neked sikerult kiforgatni:) a kérdésem az volt hogy 'tehát most akkor mondhatom magamat valamilyen szinten orosznak?!' nem hiszem, hogy ebben a mondatban bárhol benne lenne, hogy én erre buszke lennék/vagyok!:)
Ha jól tudom akkor katona volt!
Én vagyok "utolsó". Én valahogy úgy értettem,hogy ..egy katona aki szolgálatban volt,találkoztak,meg megerőszakolta,az is más.
Esetleg úgy nem történhetett,hogy nem katona volt,de mondjuk átjött ide,vagy a mama ment oda hozzájuk,találkoztak,megszerették egymást stb.?
Amúgy,lehet hogy nagy baromságot mondok.
"utolsó" vagyok,
Most látom a hozzászólást,kérdező.Visszavontam kérdésem.
A kérdésre válaszolva:szerintem mivel nem a szüleidről van szó (még csak nem is nagyszülőkről),ezért nem érdemes említeni.
Pláne,ha katona volt,nem tudom mennyire szerencsés.
És,a neved szláv egyébként?
Abból is "érzékelhetnek" valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!