Sogornomnek volna joga rendezkedni a ferje es az en oroksegemben?
Figyelt kérdés
Ha a tesom megkapja a reszet,abban persze van ha o megengedi neki. Na de mar elore es abban is,ami nem is a tesome? Bovebben: 5 eve orokoltunk szuleink utan egy hazacskat. Akkor en meg ott laktam,de 3 eve paromhoz koltoztem. Megbeszeltuk hogy eladjuk,most lenne is egy vevo,ha kap hitelt,szoval meg azert nem biztos. Na de mult nap hiv sogorno hogy ket het mulva szabin lesznek,mennek pakolni. Ezt meg amazt viszik,azt eladjak egy ocskasnak stb. Mondom,he? Azt vihetitek,amit ti hoztatok,az pedig 2, mar akkor is hasznalt fotel amit anyunknak vettek. Tesom mar 30 eve elment otthonrol -joval idosebb nalam-,minden butort,muszaki dolgot,stb.en vettem,tehat az enyem. Paromhoz nem tudtam meg elhozni sok mindent mert epitunk a hazhoz,nincs hely,meg hazajartunk,kell ott is agy,butor, tesomek is odajartak nyaralgatni. Ami meg van egy regi butor a nagyszulok utan,azt ugyan nem adom sogornonek,hiaba acsingozik ra. Kaptak mar mig eltek a szuleink,de a lakasukban nincs,hova rakta,nem tudom,de ezt ugyan nem adja el,ha arra spekulal,meg ami ,lom, neki,majd en eldontom eladom-e es nem o rakja el erte a penzt. Arra megy,mert kerdezte,hol a tobbi regi butor,mondom apum eladta mert kellett a penz a hazat javitani. Elkezdett visitozni hogy elkotyavetyeltuk az o orokseguket,mert azok most egy vagyont ernek. Na itt lett elegem,mondom hogy o innen ugyan nem orokolt,en talan odamentem hozza hogy ezt meg azt viszem az apja utan? Oruljenek hogy a haz arat megfelezzuk,mert volna miert tobbet kernem,de tesomat nezem,nem ot,a penz miatt nem veszekszem. Viszont ha barmit elvisz az engedelyem nelkul,feljelentem. Tesomnak is megmondtam,allitsa le,de hat,o nem az az erelyes sajna. Ti engednetek sogornot rendezkedni vagy nekem van igazam?2013. jún. 3. 08:14
11/11 A kérdező kommentje:
a rablas azert eros,meg nem egyedul menne oda sogorno nyilvan,hanem tesom nem merne ellentmondani neki,ha ramutat hogy ezt visszuk. Sajna ilyen termeszetu,aki nem mer konfrontalodni senkivel. De vegso esetben zarat cserelek egy szoban,es oda pakolunk be mindent. A hazba bemehetnek,a felebe ugye ami az ove,de oda nem. Koszonom az eddigi ertelmes valaszokat.
2013. jún. 3. 09:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!