Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nektek nem nyűg már a folyamat...

Nektek nem nyűg már a folyamatos kapcsolattartás?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre magamon, hogy egyre inkább nem érdekel kivel mi történik, kinek van névnapja, születésnapja, ki házasodott, szült gyereket stb. Ezt értem rokonságon belül és barátok között is.

Ha valaki rám ír facebookon vagy felhív telefonon, már rosszul vagyok az egésztől mert nem szeretek jópofizni és órákig beszélgetni a családi életről. Amikor anyós hív, attól kifejezetten kikészülök, de lassan a régi barátokkal is így vagyok...

Mással is van így? Ti hogy élitek ezt meg?

2013. máj. 17. 09:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szoros családtagoknak, vagy fontos, igaz barátaimnak valahogyan biztos elmondanám, hogy mi bánt és ez nekem így nem jó. Aki meg nem annyira fontos, azt próbálnám leépíteni, ahogy te is írtad.
2013. máj. 17. 12:41
 22/22 anonim ***** válasza:
54%
Ezzel a leépítéssel csak az a baj, hogy amikor meg kellenének a kapcsolatok, akkor nem lesznek..
2013. máj. 17. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!