Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Meghívtak egy családi eseményre a trófea grill étterembe, de én nem akarok menni, mert fogyókúrában vagyok és ott sokat kell enni. Félek, hogy rosszul leszek, mert elszokott a gyomrom a nagy ételmennyiségtől, ha meg nem eszem, akkor baszogatnak.

jan. 14. 16:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Meghívtak egy családi eseményre a trófea grill étterembe, de én nem akarok menni"

Akkor közlöd, hogy nem mégy.

"ott sokat kell enni"

NEM, nem kell sokat enni, csak annyit amennyit akarsz.

jan. 14. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

Ne generáld magadnak a problémákat

A legegyszerűbb megoldás az lenne ha nem mész

Ismered már annyira azokat akik meghívtak hogy szó nélkül úgysem hagynák hogy kevesebbet eszel. Ebben az esetben ne menj házhoz pofonért. Ha békességet akarsz akkor otthon maradsz, vagy más programot szervezel.

jan. 14. 18:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha párszor fordulsz és kicsi adagokban kalóriaszegény egészségesebb ételeket kóstolsz, kétlem, hogy bárki észreveszi. Ha megkérdezik, mi ez a nyúl adag? "Annyi minden van, ami jól néz ki, nem akarok rögtön bezabálni, hogy a többit is meg bírjam kóstolni" és ennyi.
jan. 14. 18:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell sokat enni. Plusz egy diétát sem egy nap tesz tönkre
jan. 14. 19:28
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Halkan kérdezem: egy kis anorexia nem játszik?

Már a többiek elmondták, de én is:

- Ahova nem akarsz, oda nem mész.

- De, ha engem kérdezel (és talán másokat is) nem szúrsz ki magaddal azzal, hogy kihagyod a társasági programokat, az az élet része.

- Azt, hogy sokat kell enni, te találtad ki, nincs ilyen, hogy sokat kell enni, és a kínálatból bőven lehet válogatni.

- Nem a te tányérodat fogják mások méricskélni, ennyire azért nem vagy fontos személy.

- Talán a fő baj, hogy ennyire tartasz a környezeted megítélésétől ahelyett, hogy fenntartanád magad a jogot a biológiai működésed saját kézben tartására. Ha a családod tényleg b*szogat, vagyis bántalmaz, az baj (kivéve, ha evészavarod van, mert akkor jogosan aggódnak).

jan. 14. 22:02
 16/18 anonim ***** válasza:

ki mondta, hogy sokat kell enni?!

Annyit kell enni, amennyi jol esik, vagy ha eppen fogyozol, akkor meg annyit se.

jan. 15. 11:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Meloba mindig oda megyunk csapatepitore vagy karacsonyi vacsira.

En alt 2-3 fogast probalok ki kicsi adagban. Ennyi eleg is.

jan. 15. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem kötelező enned sokat, sem kicsit, de ők is megpróbálják rádbeszélni, hogy egyél, egyél egyél... Légy erős fejben/mentálisan, és bírd a lelki pofonokat.
jan. 26. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!