Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Meghívtak egy családi eseményre a trófea grill étterembe, de én nem akarok menni, mert fogyókúrában vagyok és ott sokat kell enni. Félek, hogy rosszul leszek, mert elszokott a gyomrom a nagy ételmennyiségtől, ha meg nem eszem, akkor baszogatnak.

tegnap 16:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

"és ott sokat kell enni"

Nem _kell_ sokat enni.

tegnap 16:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem KELL, ezt csak te beképzeled!

Számomra pont visszataszító az, hogy azért mennek oda az emberek, hogy degeszre zabálják magukat!

Én is voltam már, de inkább azt néztem, hogy minél több különböző ételt megkóstoljak, mindig kis adagokért mentem. Jól laktam, de nem kellett levegőért kapkodnom és a nadrágot gombolgatni.

Mindenki nézze a saját tányérját, te pedig kontrolláld már magad és kisebb adagokat szedj!

tegnap 16:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell sokat enni. Annyit egyél és abból, ami belefér a diétádba.
tegnap 16:20
 4/15 anonim ***** válasza:
93%

Én nem tudom értelmezni a kérdést.

Eleve grill étterembe mentek. Grillhúsok, zöldségek, saláták. Ezeket eheted. És annyi.

Mit jelent, hogy "baszogatnak"?

tegnap 16:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyél salátát, gyümölcsöt.
tegnap 16:41
 6/15 anonim ***** válasza:
14%

5-ös

Nem csoda, mert értelmezési problémáid vannak.

Mikor említett a kérdező bármi olyasmit, hogy BÁRMILYEN kaját "nem ehet"? :)

tegnap 17:05
 7/15 anonim ***** válasza:
93%

Nincsenek értelmezési problémáim.

Nem értem a kérdést. Miért kérdés, hogy mit tegyen egy ilyen helyzetben? Mivel mit tegyen?

De örülök, hogy te okos vagy. Vagy inkább okoskodsz. Az viszont nem erény.

tegnap 17:09
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Ajánlom a halat és a vegyes salátákat, nagyon jók. Levesek is jók.
tegnap 17:10
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt csináltam, mint a #3. Pici adagokat ettem és inkább kóstolgattam.

De mi az, hogy "baszogatni fognak"? Mindenki azt fogja lesni, hogy te mit és mennyit eszel? Ezt erősen kétlem. Amúgy van natúr csirkemell, amit ott frissen megsütnek neked, meg saláta is, szóval nem kell emiatt felrúgni a diétádat.

tegnap 17:18
 10/15 anonim ***** válasza:
65%
Érdekes, hogy senki nem mondta azt, hogy ha nem akarsz nem kell elmenned családi eseményre. Ha már ennyire frusztrál a dolog, inkább ne menj el. Nem kötelező. Én se megyek el olyanra, ahova nem akarok. Még akkor se ha kötelező, mert akkor kitalálok vmit és kész. Én döntöm el mit akarok. Tegyél te is így.
tegnap 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!