Mit tegyek ebben a helyzetben?
"és ott sokat kell enni"
Nem _kell_ sokat enni.
Semmit nem KELL, ezt csak te beképzeled!
Számomra pont visszataszító az, hogy azért mennek oda az emberek, hogy degeszre zabálják magukat!
Én is voltam már, de inkább azt néztem, hogy minél több különböző ételt megkóstoljak, mindig kis adagokért mentem. Jól laktam, de nem kellett levegőért kapkodnom és a nadrágot gombolgatni.
Mindenki nézze a saját tányérját, te pedig kontrolláld már magad és kisebb adagokat szedj!
Én nem tudom értelmezni a kérdést.
Eleve grill étterembe mentek. Grillhúsok, zöldségek, saláták. Ezeket eheted. És annyi.
Mit jelent, hogy "baszogatnak"?
5-ös
Nem csoda, mert értelmezési problémáid vannak.
Mikor említett a kérdező bármi olyasmit, hogy BÁRMILYEN kaját "nem ehet"? :)
Nincsenek értelmezési problémáim.
Nem értem a kérdést. Miért kérdés, hogy mit tegyen egy ilyen helyzetben? Mivel mit tegyen?
De örülök, hogy te okos vagy. Vagy inkább okoskodsz. Az viszont nem erény.
Ugyanazt csináltam, mint a #3. Pici adagokat ettem és inkább kóstolgattam.
De mi az, hogy "baszogatni fognak"? Mindenki azt fogja lesni, hogy te mit és mennyit eszel? Ezt erősen kétlem. Amúgy van natúr csirkemell, amit ott frissen megsütnek neked, meg saláta is, szóval nem kell emiatt felrúgni a diétádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!